Vi är Contentor

Kundcase: Strawberry

“Vi var ute efter en partner som var snabb, lyhörd och positiv och allt detta möttes vi av hos Contentor. De har en fantastisk fixar-mentalitet och är alltid snabba och pålitliga.” – Eva Lindewall, Strawberry

Strawberry Kundcase Contentor

Om Strawberry

Strawberry, före detta Nordic Choice Hotels, har över 225 hotell, barer, caféer, restauranger, arenor och spa på över 100 destinationer i hela Norden och Baltikum. Deras verksamhet bygger på tre kärnvärden - energi, mod och begeistring. De strävar efter att vara annorlunda men ändå ha med sitt hjärta i allt de gör.

Oavsett om du är ute efter urbant och trendigt eller lyxigt och klassiskt, eller den bästa konferenslokalen, kan de erbjuda ett hotell som uppfyller dina önskemål.

Eva Lindewall är digital content producer på Nordic Choice Hotels. Contentor har översatt och lokalanpassat hotellkedjans texter när de expanderade digitalt.

Strawberry logga utan bakgrund
Strawberry rekangulär

Om uppdraget

Strawberry då Nordic Choice Hotels anlitade Contentor i sin digitala expansionsfas under 2015 då två nya språkversioner av sajten lanserades. Eva Lindewall, digital content producer, menar att en bra översatt text tar hänsyn till de lokala skillnaderna i tonalitet och kultur:

“Innehållet måste vara anpassat för mottagaren. Det är viktigt att behålla det fokuset och våga stå upp för det” poängterar hon.

 

Samarbete med Contentor har fungerat mycket bra enligt Ewa Lindewall:

“Vi är väldigt glada över att ha valt Contentor som samarbetspartner för våra översättningar. Att de förutom att översätta texter dessutom kan förse oss med lokaliserad SEO är ytterligare en fördel” avslutar hon.

Kontakta oss

Skapa content, översätta webbsida eller lokalisera − vilka utmaningar står ditt företag inför just nu? Kontakta oss för att diskutera lösningarna för ert unika utgångsläge!

Mer än 1000 kunder når sin globala publik med hjälp av Contentor

Insikter från Contentor Blogg

Webinarie: AI texter på olika språk och hur de ska anpassas för SEO

Öppen beta av Contentor Lab med Lexi

Lansera på nya marknader på några timmar? - Här är utmaningarna som hindrar

Utmaningarna med AI-översättningar: 7 lärdomar och 7 lösningar

Nyhet: Contentor introducerar banbrytande Content-as-a-Service med ny prismodell