Vi är Contentor

Integration

Med vårt API eller våra moduler kan du smidigt skicka, hämta och publicera dina webbtexter direkt i din e-handelsplattform eller CMS.

Contentor API och integration

Integrera med oss

Det ska vara enkelt att beställa kvalitativt innehåll och översättningar. Med vårt API eller våra moduler kan du smidigt skicka, hämta och publicera dina webbtexter direkt på din e-handelsplattform eller CMS.

SEA

AI-genererade produkttexter kan hjälpa till att optimera din marknadsföring genom att skapa unika och relevanta beskrivningar för varje produkt. Detta kan öka sökmotoroptimeringen och göra det enklare för konsumenterna att hitta rätt produkt.

Från en textrad till tusentals ord - med minimal administration

Vanligtvis behövs det en hel del administrativt arbete för att översätta en hemsida eller e-handel: Du måste först samla texterna som ska översättas (via en export och/eller klipp och klistra in i ett dokument), skicka filerna med mail till översättningsbyrån, vänta, och sedan när översättningarna har levererats, importera alternativt klipp och klistra in alla texterna på rätt sida på sajten/sajterna.

Med en integration till Contentor slipper du både filexporter samt att klippa och klistra. Tjänsten gör det möjligt att skicka in allt ifrån en textrad till tusentals ord åt gången, helt integrerat och utformat efter dina behov. På så sätt kan du fokusera mindre på administration och mer tid på att nå era mål. 

Sälj mer och spara tid och pengar med sömlösa översättningar

Det största värdet en integration ger är snabbare time to market. Speciellt i det löpande arbetet gör en integration att en produkt kan bli säljbar på en ny marknad inom några timmar istället för som innan dagar eller veckor.

En integration med Contentor API minskar administrativt arbete hos våra kunder samtidigt som det öppnar upp för snabbare flöden även på Contentors sida. En integrerad kund beställer direkt när behov uppstår och får tillbaka texter samma stund som de är färdiga, vilket ger grunden för en effektiv process vid varje textbehov. 

Att tänka seamless, eller automatiserade flöden, genom API eller modul direkt integrerat med e-handelsplattform, CMS eller PIM är en förutsättning för att kunna expandera effektivt till flera marknader. Exempelvis kan en publicerad artikel trigga en beställning till Contentor som direkt vid korrekturläsning skickar tillbaka text som då automatiskt kan publiceras. Det skapar enkla och snabba arbetsflöden med minimalt administrativt behov – en förutsättning för lönsamma affärer.

Automatisera

SMIDIGA FLÖDEN

MINIMAL ADMINISTRATION

MED FULL ÖVERSIKT

Moduler - kom igång snabbt

För att du som kund snabbt och enkelt ska komma igång med en integration erbjuder vi ett antal moduler/plug-ins/extensions mot olika plattformar. Idag finns det moduler till Magento 2, Salesforce och Norce (Storm). Läs mer om dessa nedan.

Vi utvärder kontinuerligt potentialen med att bygga fler moduler och har diskussioner med kunder som använder Inriver, Litium, Shopify och Centra. Om du är nyfiken att höra mer kontakta oss på sales@contentor.se.

Vårt fokus på e-handel

Mest av allt har vi på Contentor jobbat med e-handeln som kund. Många är de e-handlare som beställt produkttexter och översättningar av oss. Det är vi oerhört glada för. Tillsammans med våra många e-handelskunder har vi och våra skribenter lärt oss mycket om e-handelns förutsättningar och behov.

Våra kunder uppskattar snabba leveranser, förstklassig service och möjligheten till flexibla och skräddarsydda lösningar. Vi på Contentor arbetar för att du som kund ska ha en så smidig och friktionsfri vardag som möjligt. När vi lovar god service och prisvärda texter håller vi vårt löfte. Contentor levererar. Alltid.

Contentors huvudkontor ligger i Helsingborg men våra skribenter finns i hela världen.

Installation, implementation & support

Installation, Implementation och Support

Vi finns på plats för våra kunder. Oavsett om det gäller implementering av vår API, installation och konfiguration av modul eller teknisk support står vi till förfogande med vår tid och kompetens. 

All vår utveckling sker på plats och vi underhåller och vidareutvecklar löpande både API och moduler vilket gör att du som kund kan känna dig trygg med våra lösningar. Vi är lyhörda och arbetar oftast tillsammans med dig som kund när vi lanserar ny funktionalitet varför vi gärna har en dialog med befintliga och blivande kunder kring behov och tekniska lösningar.

Välkommen att kontakta vårt utvecklingsteam på dev@contentor.se

Välkommen att läsa in dig mer tekniskt – Du hittar vår dokumentation här!

Contentor API

Vårt API är den tekniska motorn som driver alla integrationer. Med Contentor API kan du skicka och ta emot textbeställningar, versionshantera dina texter, alltid ha full kontroll över dina beställningar – allt från din egen backend.

Magento 2

Använder ni Magento som e-handelsplattform kan ni komma igång snabbt med vår Magento-modul. Arbeta med flöden för att skapa och lokalisera innehåll direkt i ert admin gränssnitt.

Salesforce

Salesforce är en plattform som ofta används av större handlare med mer komplexa flöden. Vår modul stöder de flesta standardflöden för att skapa och lokalisera innehåll. Allt fullt tillgängligt i ert egna admin gränssnitt.

Norce (fd Storm Commerce) - Beta

Beställ översättningar och innehåll direkt från din backend, antingen i bulk eller enskilda texter, och publicera automatiskt när texterna korrekturlästs.

section-image-with-text-template

Automatisera

Med en integration till Contentor är det möjligt att automatisera samtliga text och översättningsflöden för minskad administration och kortare tid till att en produkt blir säljbar (time to market).

  • Snabba, effektiva flöden
  • Minimal administration
  • Alla tjänster tillgängliga

Kontakta oss

Det är A och O för oss att du som kund blir nöjd med det vi levererar och att du vill fortsätta samarbeta med oss. Om du har några frågor om våra integration eller översättningstjänster eller om du vill göra en beställning –  kontakta oss.

Contentor Case

“Contentor är en lyhörd och flexibel partner som alltid gör det lilla extra för att hjälpa oss”

Visa är en av de mest välkända och etablerade aktörerna inom betalningsbranschen och har byggt upp ett omfattande nätverk av samarbetspartners och anslutna banker världen över. Idag finns de i många fysiska plånböcker och också plånböcker i mobilen.

Visa kundcase