Illustration över ett papper mot grön bakgrund

Text för e-handel

E-handeln är textkrävande. Bilder är viktiga i den digitala handeln men texter som beskriver, förklarar och presenterar dina produkter på bästa sätt är en grundläggande förutsättning för en lyckad e-handel.

Contentor har arbetat med texter för e-handeln sedan 2008. Genom våra kunder har vi på nära håll lärt oss e-handelns förutsättningar och villkor. Vi har lärt oss hur vi bäst skapar nytta för dig som e-handlare. Våra skribenter vet hur man presenterar, beskriver och förklarar dina produkter på sätt som får kunder att handla.

Illustration som symboliserar olika språk

SEO-text

En god relation med Google är en riktigt bra investering. En bra placering på Google gör det lätt för dina kunder att hitta dig och förstå att just din e-handel är en aktör att räkna med. Låt erfarna skribenter ge dig texterna som både kunder och Google gillar.

Contentor har skribenterna som vet hur man skriver för att Google ska hjälpa dina kunder att hitta till din e-handel. De vet hur man skriver med SEO i åtanke och samtidigt gör en text bra för kunder.

Optimera med Contentor

Med erfarenhet och kompetens hjälper vi våra kunder till bättre content online och genom integration/er kan vi förenkla och automatisera hela eller delar av processerna kring content arbetet. Men vi är inte nöjda.

Vi arbetar för att optimera både innehåll och avkastning på arbete som görs med online content. För att lyckas arbetar vi med olika analysverktyg, kunniga expertpartners och med att höja vår interna kompetens.

För att underlätta för kunder att arbeta med optimering erbjuder vi en gratis SEO audit. Resultatet blir en rapport som automatiskt och kostnadsfritt landar i er inkorg. I den korta rapporten kan du lära dig om vad du kan förbättra för att din hemsida ska prestera bättre. Vi erbjuder samtidigt vår fulla kompetens för att hitta lämpliga actions från analysen och övriga källor / material vi har tillgängligt.

Låt oss titta under motorhuven

  1. Fyll i domän du önskar ska analyseras
  2. Fyll i din e-post, rapporten skickas till dig
  3. Tryck på knappen – Klart!

Illustration över ett papper mot grön bakgrund

Produkttexter

Att produkttexter är viktiga vet alla. Texten ska inte bara beskriva produkten på ett rättvisande och informativt sätt. Den ska också sätta produkten i ett sammanhang, vara övertygande och inspirerande. En bra produkttext kan vara skillnaden mellan köp eller inget köp. 

Contentors stora skribentteam har en rad olika styrkor och erfarenheter. Våra medarbetare vet vilka skribenter som är bäst på vilka typer av texter och ser till att anpassa valet av skribenter för just dina texter utifrån det

Bilden visar två pratbubblor där det står "Hej!" på två olika språk.

Blogg

En blogg är utmärkt för dig som vill hålla dig relevant för såväl Google som dina kunder. Färskt och uppdaterat innehåll lockar trafik till din blogg eller ditt magasin – något som tilltalar både sökmotorer och kunder. Naturligtvis under förutsättning att innehållet är intressant och engagerande.

En blogg behöver inte kallas för blogg. Idag heter många bloggar något annat än just blogg. Men principen är densamma. Ge dina kunder intressant content och de ger dig sitt intresse och förtroende.

Kontakta oss för offert

100% Nöjd kund-garanti
Inte bara översättning, utan lokalisering
Flexibilitet & Sekretess