Vi är Contentor

Innehåll för e-handel och webb

Vi på Contentor har lång och framgångsrik erfarenhet inom textproduktion. Sedan vår etablering 2007 har vi specialiserat oss på att leverera högkvalitativa texter för e-handel och webb.

Startsida
Text för e-handel och webb

Text för e-handel och webb

E-handeln är textkrävande. Bilder är viktiga i den digitala handeln men texter som beskriver, förklarar och presenterar dina produkter på bästa sätt är en grundläggande förutsättning för en lyckad e-handel.

Genom våra kunder har vi på nära håll lärt oss e-handelns förutsättningar och villkor. Vi har lärt oss hur vi bäst skapar nytta för dig som e-handlare. Våra skribenter vet hur man presenterar, beskriver och förklarar dina produkter på sätt som får kunder att handla.

Produkttext

Produkttexter

Att produkttexter är viktiga vet alla. Texten ska inte bara beskriva produkten på ett rättvisande och informativt sätt. Den ska också sätta produkten i ett sammanhang, vara övertygande och inspirerande. En bra produkttext kan vara skillnaden mellan köp eller inget köp. 

Contentors stora skribentteam har en rad olika styrkor och erfarenheter. Våra medarbetare vet vilka skribenter som är bäst på vilka typer av texter och ser till att anpassa valet av skribenter för just dina texter utifrån det

SEO anpassade texter

SEO

En god relation med Google är en riktigt bra investering. En bra placering på Google gör det lätt för dina kunder att hitta dig och förstå att just din e-handel är en aktör att räkna med. Låt erfarna skribenter ge dig texterna som både kunder och Google gillar.

Contentor har skribenterna som vet hur man skriver för att Google ska hjälpa dina kunder att hitta till din e-handel. De vet hur man skriver med SEO i åtanke och samtidigt gör en text bra för kunder.

Blogg

Blogg

En blogg är utmärkt för dig som vill hålla dig relevant för såväl Google som dina kunder. Färskt och uppdaterat innehåll lockar trafik till din blogg eller ditt magasin – något som tilltalar både sökmotorer och kunder. Naturligtvis under förutsättning att innehållet är intressant och engagerande.

En blogg behöver inte kallas för blogg. Idag heter många bloggar något annat än just blogg. Men principen är densamma. Vi på Contentor hjälper dig att skapa intressant och utbildande innehåll till dina kunder.

Contentor Case

Vi är väldigt nöjda med Contentors sätt att översätta vår hemsida. Contentor har förståelse för digitala texter, leveranstider och framförallt SEO.

Micki är ett familjeägt företag som erbjuder leksaker och leksaksupplevelser utvecklade med lekglädje, omtanke och upptäckarlust i fokus.

Micki leksaker - Kundcase Contentor