Vi är Contentor

Contentor API

Med vårt API kan du skicka och ta emot textbeställningar, versionshantera dina texter och alltid ha full kontroll över dina beställningar – allt från din egen backend.

API

Vad är ett API?

API (application programming interface) kan enkelt beskrivas som ett gränssnitt för mjukvara, alltså ett sätt för en mjukvara att interagera med en annan. API möjliggör helt enkelt i vårt fall att andra system kan kommunicera direkt med vår översättnings- och contentplattform. En vanlig kommunikation kan vara beställning av text för översättning eller leverans av nyskrivna och korrekturlästa texter.

En mycket stor fördel med att system (exempel e-handelsplattformar) kan kommunicera direkt med vår plattform är att många processer (som att exportera filer eller maila) kan uteslutas eller automatiseras.

Läs gärna mer om API på wikipedia.

Smidig kommunikation och automatisering med API – för direkt integration och effektiva processer.

Kom igång med Contentors API

Kom igång med vårt API

Hur du enklast kommer igång med vårt API beror på din plattform. Vi släpper kontinuerligt moduler/plug-ins för större plattformar och letar samarbeten med plattformsleverantörer men flera kunder väljer också att implementera API:et själva. Kontakta oss gärna för att få veta mer eller för att rådgöra hur du enklast kommer igång.

När du själv implementerar API:et har du full kontroll över funktionaliteten på din sida, exempelvis hur du vill bygga rapporter eller vilka flöden som du vill automatisera. Men vi erbjuder moduler/plug-ins till flera plattformar som gör det enklare, billigare och snabbare att komma igång. Vår målsättning är att våra moduler ska erbjuda samma funktionalitet som erbjuds kunder som direkt implementerar API:et.

Dokumentation

Dokumentation

På vår webbplats för utvecklare finns full dokumentation för API samt moduler. Läs igenom vår dokumentation om du vill påbörja en implementation, läsa på i detalj eller vill veta hur API:et fungerar i grunden.

Kontakta oss

Det är A och O för oss att du som kund blir nöjd med det vi levererar och att du vill fortsätta samarbeta med oss. Om du har några frågor om vårt API eller vill få tillgång vårt API redan idag - kontakta oss!