Vi är Contentor

Våra löften

Du som kund ska känna dig trygg med Contentor som leverantör av texter och översättningar. Det säkerställer vi genom våra löften.

achievement-agreement-arms

Nöjd kund

Contentors kunder ska vara nöjda kunder. Detta innebär att du endast betalar för det du är nöjd med. Skulle du uppleva att texterna inte lever upp till samma nivå som provtexterna försöker vi rätta till det.

Dedikerad kontaktperson för alla uppdrag

Du har alltid kontakt med samma person på Contentor. Det minskar risken för missförstånd och gör det enkelt att lösa eventuella problem. Kontakten sköter du huvudsakligen via telefon eller mejl.

Vi är flexibla

Vi klarar av de flesta uppdrag. Inga specialbeställningar har hittills avvisats sedan starten 2007. Tvärtom tycker vi det är spännande att bli utmanade för att på så vis kunna utveckla bättre rutiner och system.

All upphovsrätt tillfaller kund

Vi har inga upphovsrättsliga anspråk på de texter vi levererar – det är helt upp till dig vad du vill göra med dem. Skribenterna accepterar att avsäga sig upphovsrätten i samma stund som de åtar sig ett uppdrag från Contentor. Dessutom alltid med sekretess.

Vi minimerar manuellt arbete

Med vårt API eller våra moduler kan du snabbt och smidigt skicka, hämta och publicera dina webbtexter direkt i din e-handelsplattform eller CMS. --> Läs mer här om vårt API.

Vi översätter och vi gör även lokalisering av dina texter

Våra översättare arbetar på sina egna modersmål och är medvetna om språkliga skillnader och nyanser. Därmed kan vi se till att de texter vi producerar sätts i rätt sammanhang för önskat språk och målgrupp. --> Läs mer här om översättning och lokalisering.


Skribenterna följer tydliga riktlinjer gällande språk och stavning

Alla skribenter följer definierade skrivregler gällande citat, källkritik och korrekt språk. Skribenterna skriver med aktiv stavningskontroll på svenska, samt korrekturläser sina texter före leverans.

Vi har sekretess

Du kan få dina nyheter, blogginlägg etc. spökskrivna utan att det blir känt att Contentors skribenter producerat dem. Vi avslöjar då aldrig identitet eller utförda uppdrag utan godkännande.

Kontakta oss

Det är A och O för oss att du som kund blir nöjd med det vi levererar och att du vill fortsätta samarbeta med oss. Om du har några frågor om våra löften, våra översättningstjänster eller vill göra en beställning – tveka inte att kontakta oss.

Contentor Case

“Contentor är en trygg partner. De kan vår tonalitet och känner oss bra”

Hatstore är en framstående onlinebutik i Norden som specialiserar sig på huvudbonader, inklusive kepsar, hattar och mössor. Företaget utmärker sig genom att erbjuda ett omfattande sortiment samt möjligheten att personalisera deras produkter.

hatstore3

Webinarie: AI texter på olika språk och hur de ska anpassas för SEO

Öppen beta av Contentor Lab med Lexi

Lansera på nya marknader på några timmar? - Här är utmaningarna som hindrar

Utmaningarna med AI-översättningar: 7 lärdomar och 7 lösningar

Nyhet: Contentor introducerar banbrytande Content-as-a-Service med ny prismodell