Vi är Contentor

E-handeln älskar text

E-handeln är textkrävande. Bilder är viktiga i den digitala handeln men texter som beskriver, förklarar och presenterar dina produkter på bästa sätt är en grundläggande förutsättning för en lyckad e-handel. 

E-handeln älskar text

Certifierade skribenter

Vi har alla sett dem. Vi har alla läst dem. Vi pratar om texterna som uppenbart inte är skrivna av någon som vet vad han eller hon skriver om. Eller, än värre, texter som inte är skrivna av en människa överhuvudtaget. Vi på Contentor har över 400 skribenter, korrekturläsare och översättare i vårt team. Alla har genomgått Contentors egen certifieringsprocess. 

Som kund hos Contentor kan du förvänta dig skribenter som är särskilt utvalda för just dina behov och förutsättningar. Våra medarbetare vet vilka skribenter som är bäst på vilka texter och sätter rätt skribent på rätt uppdrag. Våra skribenter har alla sin unika erfarenhet och kompetens. Vi ser till att du matchas med rätt skribenter för just dina produkter och tjänster. Rätt skribent för rätt text, helt enkelt. 

Eftersom just text är så viktig för e-handeln tycker vi att du ska lägga stor vikt vid vilken partner du väljer för produktion och översättning av text. Efter flera år i den digitala textbranschen är vi på Contentor väl förtrogna med den verklighet du som driver e-handel står inför. Vi vet vad du värdesätter och vad som underlättar en smidig och effektiv textbeställning. Vi vet vad riktigt bra service är.

section-image-with-text-template

Lekande lätt - kundportal eller API

Det har inte alltid varit lekande lätt att beställa text. Vi är medvetna om det. På Contentor har vi därför funderat mycket på hur vi kan göra det enklare för dig som e-handlare att beställa stora, eller små, mängder text.

Att beställa kvalitativa översättningar som e-handlare ska inte kräva några förkunskaper. Tvärtom, vem som helst ska kunna göra det. Det är därför vi har utvecklat vårt eget API  – tjänsten som snabbt och smidigt översätter dina webbtexter direkt i e-handelsplattformen – allt som krävs är några knapptryck.

Inte redo att integrera? Ingen fara, vi har en kundportal där du snabbt och enkelt akn beställa texter och få dem levererade direkt.

Nöjda kunder!

Vi vet att det är viktigt för våra kunder att känna tillit till oss som textleverantör. Dels ger man som kund Contentor uppdraget att sköta en stor del av träffytan mot kund och ibland kan det vara en större investering. Läs mer om våra löften till dig som kund här.

Insikter från Contentor Blogg

Webinarie: AI texter på olika språk och hur de ska anpassas för SEO

Öppen beta av Contentor Lab med Lexi

Lansera på nya marknader på några timmar? - Här är utmaningarna som hindrar

Utmaningarna med AI-översättningar: 7 lärdomar och 7 lösningar

Nyhet: Contentor introducerar banbrytande Content-as-a-Service med ny prismodell