Vi är Contentor

Om oss

När vi skriver att vi kan text överdriver vi inte. Vi tar inte i så att vi nästan spricker. Vi kan text. Från dag ett har texter med olika syften och målgrupper varit vår vardag. Idag är vi stolta över att vara en ledande aktör och stabil partner inom kommunikation, översättning och lokalisering.
contentor team kontakta oss

Din strategiska partner

På Contentor brinner vi för att hantera text, kommunikation och marknadsföring i olika branscher och över hela världen. Med rötterna i e-handeln och digital kommunikation har vi utökat vårt område och förstår utmaningar och behov i många sektorer. Våra tjänster omfattar allt från skapandet av övertygande produktbeskrivningar till snabba och precisa översättningar som möjliggör internationell tillväxt. 

Oavsett om du är en e-handlare, en byrå, ett SaaS-företag eller kommer från en annan bransch, är vi här för att göra din vardag enklare och mer lönsam. Vi förstår att företag jobbar på olika sätt och stöttar så väl med etablerade lösningar som att vi är öppna för att skräddarsy våra tjänster för att passa just dig. 

Låt Contentor bli din taktiska och strategiska partner för att leverera starka budskap.

Text revolutionized

På Contentor strävar vi efter att förändra hur våra kunder arbetar med, bearbetar och beställer text och översättning. Vi älskar smidiga arbetsprocesser och automatiserade flöden. 

Här är tekniken central. Med avancerade system som effektiviserar arbetet för alla inblandade, från kund till lingvist, erbjuder vi lösningar med maskinöversättningar/Chat GPT, översättningsminnen, terminologi och feedback-hantering som levererar värde på flera nivåer.

Genom integration, antingen direkt mot vårt API eller genom någon av våra moduler, förenklar vi beställningsprocessen och levererar högkvalitativt innehåll direkt när det är färdigt. Med Contentor får du inte bara bästa möjliga service, utan också möjligheten att automatisera dina text- och översättningsflöden, vilket sparar tid och resurser.

Text är en viktig del av e-handeln och där vill vi helt enkelt vara bäst, både som leverantör och partner men också som innovatör.

Internationell tillväxt

På tal om internationell tillväxt

Att växa globalt handlar om så mycket mer än att bara direktöversätta text till rätt språk. Lokalisering är en vital del i att bygga varumärke och skapa förtroende. På Contentor har vi lång erfarenhet av strategiska översättningar och lokalisering, och erbjuder ett brett nätverk av lokala översättare på många olika marknader.

Hur vi arbetar

Contentors modell är enkel och smidig. Det börjar ofta med ett första omedelbart behov som måste lösas. Ett dokument eller ett mindre antal texter som ska översättas. Vi förstår att tid är viktigt och saker kan behöva lösas omedelbart. Testa oss gärna!

Planerar ni att etablera er eller redan jobbar på flera marknader så är detta behov löpande. Då blir det viktigt att ha en innehållsstrategi med arbetssätt som är effektiva och stöttar era affärsmål.

Vi strävar efter att bli en partner snarare än en leverantör. För att nå dit behöver vi få insikt i er verksamhet och utmaningar. Då kan vi även dela med oss av vår breda erfarenhet, ackumulerad över mer än 15 år, samt insikter från framstående samarbeten med flera av Sveriges mest framgångsrika e-handelsbolag.

På Contentor har vi över 400 skribenter, översättare och korrekturläsare som alla har genomgått Contentors egen certifieringsprocess. Vi matchar våra skribenters kompetenser och intressen med ditt uppdrag och ser alltid till att din text är i säkra och professionella händer.

Vi ser maskinöversättning och AI-lösningar som möjliga verktyg för att nå våra kunders målsättningar och har utvecklat tjänster med tekniken i centrum i många år. Vår strategi är att utveckla tekniska lösningar där människan är en del av processen för att leverera högkvalitativt innehåll.

Contentors smidiga lösningar och breda erfarenhet ger er en pålitlig partner för omedelbara översättningsbehov och långsiktiga innehållsstrategier som stöttar era affärsmål.
omoss-1

Från pionjärer till etablerad partner

Contentor grundades 2007 av Dan Nilsson och Karsten Deppert med ett enkelt mål - att förbättra texter online. Idag är vi en etablerad partner som arbetar för att du som kund ska ha en så smidig och friktionsfri vardag som möjligt. När vi lovar god service och prisvärda texter håller vi vårt löfte. Contentor levererar, alltid!

Contentors huvudkontor ligger i Helsingborg, men våra skribenter finns över hela världen. Vi är stolta över vad vi har åstadkommit och ser fram emot det som ligger framför oss.

Mer än 1000 kunder når sin globala publik med hjälp av Contentor

Lansera på nya marknader på några timmar? - Här är utmaningarna som hindrar

Utmaningarna med AI-översättningar: 7 lärdomar och 7 lösningar

Nyhet: Contentor introducerar banbrytande Content-as-a-Service med ny prismodell

Smart routing

Smart Routing - nyckeln till den bästa maskinöversättningen

Effektiva verktyg

Verktyg som effektiviserar översättningarna