Vi är Contentor

Partners

Contentor arbetar med partnerskap för att skapa integrerade contentlösningar och fördelaktiga avtal för våra kunder.
Bli partner med oss på Contentor

Att expandera till nya marknader är ett självklart steg för att skapa tillväxt. För ett bolag som jobbar på flera marknader är det viktigt att ha samarbetspartners som förstår och kan stötta i alla de processer som måste hänga ihop för att verksamheten ska vara effektiv. Därför samarbetar Contentor med olika typer av partners inom hela landskapet av leverantörer för webb och e-handel, marknadsföring och marknadsplatser, system och plattformar, teknologi och kunskap/rådgivning

Varför ska du samarbete med oss på Contentor?

Expertis inom content och lokalisering
Vårt team av språkspecialister säkerställer att innehållet inte bara talar språket, utan även harmonierar med den lokala tonen och tar hänsyn till kulturella aspekter. Från webbplatser och e-handel till programvara och marknadsföringsmaterial, vi kan konsten att lokalisera.

Global räckvidd, lokal touch
Våra tjänster inom contentproduktion och översättning hjälper företag att få kontakt med publik över hela världen. Contentor jobbar med över 40 språk internt och kan tillsammans med partners runt omkring i världen lösa alla behov i en kontakt.

Nyskapande teknologi
Den tekniska utvecklingen har de senaste åren exploderat inom översättningar och att skapa innehåll. Med hjälp av AI-lösningar som ChatGPT och mer än 60 olika maskinöversättningsmotorer, som är fullt integrerade med vår effektiva översättningsplattform, ger vi våra gemensamma kunder möjlighet att ligga långt fram i denna snabbt föränderliga miljö.

Integrera för bästa möjliga time to market
Att arbeta med flera olika marknader kräver effektiva processer. Det är med automatiserade arbetsflöden som man kan skala en verksamhet på ett effektivt sätt. Genom att integrera plattformar och system med vårt API minimeras såväl intern administration som ledtider för att få en produkt säljbar.

Ökad ROI
Vi förstår att vår leverans av innehåll är en integrerad del av en större helhet

Låt oss växa tillsammans!

CDON Marketplace

Tillsammans med CDON Marketplace erbjuder vi bra villkor oavsett volym när du samarbetar med Contentor. 

Du får bland annat förmånligare priser samt förmånligare leveransalternativ.
För att ta del av det fullständiga erbjudandet kontaktar du cdon@contentor.se. Du behöver uppge ditt CDON MerchantID som du får genom att kontakta marketplace@cdon.com.

Läs mer på CDONs webbplats!

cdon-marketplace-logo

Quickbutik

Hos Quickbutik är Contentor specialisten som hjälper till med copy, översättningar och innehållsarbete i stort.

Genom Quickbutik får du fördelen av att en certifierad specialist tar hand om flera viktiga aspekter både på företags- och kompetensnivå. Det sparar dig, som butiksägare, den tidskrävande uppgiften och eliminerar oron för eventuella risker. Vi på Contentor har noga säkerställt att detta företag uppfyller höga krav inom deras certifierade områden, och när du behöver hjälp, är den enkelt tillgänglig.

Quickbutik logo

Grebban

Grebban är en branding, design och e-handelsbyrå. Tillsammans med Grebban erbjuder vi  marknadslösningar, SEO-anpassade texter och webbanpassat innehåll för e-handel.

Grebban är en design- och e-handelsbyrå. De hjälper till med branding, grafisk design, UX och bygger ”state of the art” e-handelslösningar med fokus på ’headless’ och API baserade arkitekturer.

Mer information finns på Grebbans webbplats.

Grebban logo

Kontakta oss för partnerskap!

Vill du bli en partner till oss på Contentor! Kontakta oss redan idag!

Insikter från Contentor Blogg

Lansera på nya marknader på några timmar? - Här är utmaningarna som hindrar

Utmaningarna med AI-översättningar: 7 lärdomar och 7 lösningar

Nyhet: Contentor introducerar banbrytande Content-as-a-Service med ny prismodell

Smart routing

Smart Routing - nyckeln till den bästa maskinöversättningen

Effektiva verktyg

Verktyg som effektiviserar översättningarna