Vi är Contentor.

Kundcase: Orkla

“Contentor gör det väldigt enkelt för oss att koordinera våra översättningar.” ­– Linda Strand, Orkla

Orkla Kuncase med Contentor

 

Orkla  Sverige strävar efter att erbjuda produkter inom hälsa och välbefinnande, inom hem och personlig hygien samt inom mode –  allt som underlättar att leva ett hälsosamt liv.

OrklaCareSverige
Linda-Strand


Linda Strand, Orkla

Om uppdraget

”Vi är två personer som arbetar med bara content på Orkla Care och samarbetet med Contentor ger oss hävstång och gör det väldigt enkelt för oss att koordinera översättningar på de artiklar vi själva skriver. Då når vi rätt personer på rätt språk utan något krångel.”

 

Linda Strand, Content Producer, berättar att Orkla valt att samarbeta med Contentor för att ta fram översättningar inom ett inte alltid enkelt område och för många olika varumärken.

”Bra innehåll är viktigt oavsett bransch, men för vår del är det väldigt viktigt att ha innehåll som reflekterar vad vi kan hjälpa våra kunder med, oavsett vilket märke det är och vilken marknad det gäller Samarbetet med Contentor fungerar jättebra och leveranserna sker alltid i tid”.

Kontakta oss

Det är A och O för oss att du som kund blir nöjd med det vi levererar och att du vill fortsätta samarbeta med oss. Om du har några frågor om våra översättningstjänster eller vill göra en beställning – kontakta oss redan idag!

Mer än 1000 kunder når sin globala publik med hjälp av Contentor

Insikter från Contentor Blogg

Lansera på nya marknader på några timmar? - Här är utmaningarna som hindrar

Utmaningarna med AI-översättningar: 7 lärdomar och 7 lösningar

Nyhet: Contentor introducerar banbrytande Content-as-a-Service med ny prismodell

Smart routing

Smart Routing - nyckeln till den bästa maskinöversättningen

Effektiva verktyg

Verktyg som effektiviserar översättningarna