Vi är Contentor

Kundcase: Partykungen

Partykungen har implementerat Contentors API. ”Samarbetet med Contentor känns tryggt och enkelt. Våra utvecklingsteam har arbetat nära varandra vilket gett resultat som vi är riktigt nöjda med.” - Caroliné Johansson, Partykungen

Partykungen kundcase

Partykungen.se erbjuder ett stort sortiment av partyprylar, maskeradkläder och roliga presenter online. 2009 lanserades Partykungen i Sverige och 2016 i Norge. Idag finns de även i Danmark och Finland, och de fortsätter hela tiden växa.

Partykungen.se logga
Partykungen fyrkantig Caroliné

Om uppdraget

Partykungen vände sig till Contentor för att få hjälp med översättning av texter när det var dags för lansering av den norska e-butiken. Caroliné Johansson, Norge ansvarig,  som kan norska, skrev en del själv men behövde hjälp eftersom det var ett stort och omfattande jobb som skulle göras.

”Allt flöt på bra, vilket vi är väldigt tacksamma över. Som nätbutik, utan kompletterande fysisk butik, är man väldigt sårbar om kommunikationen på webben inte fungerar som den ska”, säger Caroliné Johansson

Smidiga översättningar med API

Partykungen skickar sitt underlag för textarbete till Contentor genom Contentors API. Integrationen har gjort beställningarna enkla och smidiga. Webbredaktörerna på Partykungen skriver och Contentor översätter.

”Vi är jättenöjda och har räknat ut att 1 600 000 ord har översatts hittills”, säger Caroliné.

På vår blogg berättar Caroliné Johansson om företagets tillväxt och satsning på den norska marknaden.

Kontakta oss

Skapa content, översätta webbsida eller lokalisera − vilka utmaningar står ditt företag inför just nu? Kontakta oss för att diskutera lösningarna för ert unika utgångsläge!

Mer än 1000 kunder når sin globala publik med hjälp av Contentor

Insikter från Contentor Blogg

Lansera på nya marknader på några timmar? - Här är utmaningarna som hindrar

Utmaningarna med AI-översättningar: 7 lärdomar och 7 lösningar

Nyhet: Contentor introducerar banbrytande Content-as-a-Service med ny prismodell

Smart routing

Smart Routing - nyckeln till den bästa maskinöversättningen

Effektiva verktyg

Verktyg som effektiviserar översättningarna