Vi är Contentor

Varför ska du välja Contentor?

Genom Contentor får du alltid en pålitlig parter som annpassar varje lösning efter din unika verksamhet.

Why-Contentor-scaled

Varför välja Contentor som din kommunikationspartner? 

Vi är en nordiskt content- och översättningsbyrå där integrerade teknologier är hjärtat i allt vi gör. Contentor grundades 2007 när e-handeln var på kraftig uppgång. I mer än 15 år har vi hjälpt företag att skapa, översätta och automatisera innehåll.

Med Contentor får du en pålitlig partner som har etablerade, stabila lösningar som är effektiva men samtidigt är öppna för att skräddarsy upplägg för att passa din unika verksamhet. 

Vårt fokus på integrerade teknologier och användningen av API gör oss redo att ta din verksamhet till nya nivåer.

One-stop-service

Vi erbjuder ett helhetskoncept för content som innefattar både copywriting, översättning och lokalisering – på ett och samma ställe. Vi löser alla språkbehov oavsett om det är till en marknad eller 55 eller 222.

Contentor erbjuder ett helhetsconcept

Content Management Intelligence

Vi hjälper dig inte bara med att skapa content, vi hjälper även till att optimera din innehålls-/översättningsstrategi och dina arbetsflöden.

Contentor optimerar ert innehåll

Sömlös projektledning

Du sparar tid eftersom vårt produktionsteam tar hand om alla behov från filhantering, rekrytering, delegering och feedback - från början till slut - med fokus på att nå era förväntningar och mål. Låt oss ta hand om allt det administrativa så att du kan fokusera på det som är viktigt för din verksamhet.

Seamless-project-management

Inte en marknadsplats

Vi har etablerade avtal med erfarna översättare och copywriters. Vi bygger team som jobbar med samma kund över tid. Detta för att säkerställa kvalitet i arbetet och samtidigt kunna erbjuda bästa möjliga förutsättningar för hållbara arbetsvillkor för de som jobbar med texterna.

marketplace

Expertis

Vi har hjälpt globala varumärken, e-handlare, byråer, SaaS-företag och andra med copywriting och översättning i mer än 15 år.

Contentor erbjuder expertis

Content som presterar

Genom att fokusera på att innehåll ska leverera resultat som ökad trafik och merförsäljning så blir vårt samarbete mer en investering än enbart en kostnad.

Rocket

Varför behöver jag Contentor? 

Internationaliseringen berör alla bolag och är ofta en central del i de flesta expansionsplaner oavsett bransch. Då är behovet av effektiv innehållshantering och översättning för alla geografiska marknader avgörande.

Oavsett om du är ett etablerat företag eller mitt i en uppstart, kan vi hjälpa dig att skapa och anpassa innehåll som fungerar på en global nivå.

Vi fokuserar inte bara på översättning, utan på att lokalisera och förstå de unika kraven i varje land, marknad och kultur. Med våra tjänster säkerställer vi att ditt innehåll är redo för nya marknader och att du når dit snabbt och effektivt. 

Varför översätta din sajt och markandskommunikation? Jo, det är faktiskt bevisat att det finns starka samband mellan lokaliserat innehåll och sannolikheten att kunden gör ett inköp.

 

Med våra tjänster säkerställer vi att ditt innehåll är redo för nya marknader och att du når dit snabbt och effektivt.

Varför lokalisering?

Jo, det är faktiskt bevisat att det finns starka samband mellan lokaliserat innehåll och sannolikheten att kunden gör ett inköp.

76%

76 % av onlinekunder  föredrar att köpa produkter med information på sitt modersmål.

72%

72 % av konsumenterna spenderar all eller mestadels av sin tid på webbplatser som är på deras eget språk. 

61%

61 % av kunderna är mer benägna att köpa från ett företag efter att ha läst unikt innehåll. 

56%

56 % av konsumenterna anser att möjligheten att få information på sitt eget språk är viktigare än priset.

Kontakta oss

Det är A och O för oss att du som kund blir nöjd med det vi levererar och att du vill fortsätta samarbeta med oss. Om du har några frågor om våra  översättningstjänster eller vill göra en beställning – tveka inte att kontakta oss.

Insikter från Contentor Blogg

Lansera på nya marknader på några timmar? - Här är utmaningarna som hindrar

Utmaningarna med AI-översättningar: 7 lärdomar och 7 lösningar

Nyhet: Contentor introducerar banbrytande Content-as-a-Service med ny prismodell

Smart routing

Smart Routing - nyckeln till den bästa maskinöversättningen

Effektiva verktyg

Verktyg som effektiviserar översättningarna