Vi är Contentor

Kundcase: Räckesbutiken

“Vi är extremt nöjda med Contentor. Upplägget är smidigt och flexibelt. Det finns inga dåliga saker överhuvudtaget.” – Andreas Wedberg, Räckesbutiken.se

Kundcase Räckesbutiken

Räckesbutiken.se erbjuder skräddarsydda räckesprodukter i glas, aluminium och rostfritt. Med en enkel design- och beställningsprocess ser de till att du får stilmässiga räcken anpassade till just ditt hem.

Räckesbutiken logga
Andreas-Wedberg, Räckesbutiken.se

 

Andreas Wedberg, vd Räckesbutiken.se

Om uppdraget

Contentor har det löpande ansvaret för Räckesbutiken.se finska hemsida. Det innebär mindre uppdateringar och tillägg av text allt eftersom nya funktioner läggs till. Och just småskaligheten är något som Andreas Wedberg, vd och medgrundare av Räckesbutiken.se, uppskattar:

“Traditionella översättningsbyråer vill jobba med stora textmängder. Med Contentor kan vi skicka in några meningar och få en bra översättning tillbaka när vi behöver det.”

 

Även kvaliteten och textens anpassning till den finska marknaden är enligt Andreas Wedberg viktig för Räckesbutiken.se. Han förklarar:

“Om det skulle dyka upp något engelskt ord skapar det en osäkerhet hos våra kunder kring vilken service som finns tillgänglig. Därför är snabbfix och tillfälliga lösningar inget för oss: vi måste ha texter som bygger trovärdighet och kompetens. Och det får vi från Contentor.”

Kontakta oss

Skapa content, översätta webbsida eller lokalisera − vilka utmaningar står ditt företag inför just nu? Kontakta oss för att diskutera lösningarna för ert unika utgångsläge!

Mer än 1000 kunder når sin globala publik med hjälp av Contentor

Insikter från Contentor Blogg

Webinarie: AI texter på olika språk och hur de ska anpassas för SEO

Öppen beta av Contentor Lab med Lexi

Lansera på nya marknader på några timmar? - Här är utmaningarna som hindrar

Utmaningarna med AI-översättningar: 7 lärdomar och 7 lösningar

Nyhet: Contentor introducerar banbrytande Content-as-a-Service med ny prismodell