Vi är Contentor

SEO-anpassade texter

Maximera din online närvaro med skräddarsydda SEO-texter – förstärk din position i sökmotorernas värld.
SEO anpassade texter

Förbättra era sökresultat

När du skapar SEO-anpassade texter är det avgörande att alltid inrikta ditt innehåll mot de frågor och intressen som din målgrupp har. Detta är väsentligt för att locka din målgrupp och för att säkerställa en hög placering i sökmotorernas resultat. Sökmotorer, inklusive Google, strävar efter att förstå din webbplats och vad du erbjuder, precis som dina potentiella kunder gör. Det första steget mot en hög position i sökresultaten är att välja de sökord och termer som dina kunder faktiskt använder när de söker efter produkter som du erbjuder.

SEO-anpassade texter

Sökmotoroptimerat innehåll

Att sökmotoroptimera innebär att göra det enkelt för Google att förstå vad din webbplats handlar om. Ja, vi erkänner – det är Google vi fokuserar mest på. Som den dominerande sökmotorn i Europa är det viktigt för dig som e-handlare att ha en god relation till Google. På Contentor ser vi därför till att våra skribenter är uppdaterade på de senaste trenderna inom SEO-text. Googles sökalgoritm förändrar sig hela tiden, men det finns vissa riktlinjer att gå efter när man arbetar för maximal synlighet på webben. Bra och SEO-anpassade texter är en viktig del i en synlig webb.

Precis som dina kunder läser texterna i din e-handel/webbplats, läser Google dem och bildar sig en uppfattning om din webbplats genom de texter den innehåller. Förstår besökare vad produkterna på din webbplats handlar om? Är de tydligt och korrekt beskrivna? Texter som publiceras på mer än en webbplats kommer, till exempel, bara att anses originella av Google där de först publicerades. Det gör bland annat att den stora merparten av produkttexter som kommer från leverantörer behöver skrivas om för att vara unika och locka kunderna till just din webbplats.

Bra SEO-anpassade texter är en viktig del i en synlig webb!

Att skriva med SEO i åtanke

Se till att texterna på din webbplats innehåller dina sökord och söktermer på ett strategiskt sätt. Både kunder och Google måste förstå och tilltalas av texterna. Använd skribenter som vet hur man SEO-anpassar texter. Contentor har skribenterna som vet hur man skriver för att Google ska hjälpa dina kunder att hitta till din webbplats. Att skriva med SEO i åtanke handlar om att förstå hur sökmotorer som Google tänker och kombinera det med kunskap om vad som gör en text bra.

Att skriva med SEO
section-image-with-text-template

Certifierade skribenter

Vi på Contentor har över 400 skribenter, korrekturläsare och översättare i vårt team. Alla har genomgått Contentors egen certifieringsprocess. Det gör exempelvis att alla skribenter har en grundläggande förståelse för SEO och hur man skriver texter anpassade både för besökare och sökmotorer. Ge din webbplats en fördel med SEO-optimerade texter som engagerar både besökare och sökmotorer.

Kontakta oss idag!

Mer än 1000 kunder når sin globala publik med hjälp av Contentor

Insikter från Contentor Blogg

Lansera på nya marknader på några timmar? - Här är utmaningarna som hindrar

Utmaningarna med AI-översättningar: 7 lärdomar och 7 lösningar

Nyhet: Contentor introducerar banbrytande Content-as-a-Service med ny prismodell

Smart routing

Smart Routing - nyckeln till den bästa maskinöversättningen

Effektiva verktyg

Verktyg som effektiviserar översättningarna