Kundcase: Partykungen

Partykungen har implementerat Contentors API. ”Samarbetet med Contentor känns tryggt och enkelt. Våra utvecklingsteam har arbetat nära varandra vilket gett resultat som vi är riktigt nöjda med.” – Caroliné Johansson, Norge-ansvarig

Om uppdraget

Partykungen vände sig till Contentor för att få hjälp med översättning av texter när det var dags för lansering av den norska e-butiken. Caroliné Johansson, som kan norska, skrev en del själv men behövde hjälp eftersom det var ett stort och omfattande jobb som skulle göras.

”Allt flöt på bra, vilket vi är väldigt tacksamma över. Som nätbutik, utan kompletterande fysisk butik, är man väldigt sårbar om kommunikationen på webben inte fungerar som den ska”, säger Caroliné.

Översättningarna flyter smidigt via API:et

Idag skickar Partykungen underlag för textarbete till Contentor i stort sett dagligen. Integrationen med Contentors API har gjort beställningarna enkla och smidiga. Webbredaktörerna på Partykungen skriver och Contentor översätter.

”Vi är jättenöjda och har räknat ut att 1 600 000 ord har översatts hittills”, säger Caroliné.

I Magasinet berättar Caroliné Johansson om företagets tillväxt och satsning på den norska marknaden.

Kund: Partykungen

Partykungen erbjuder ett stort och varierat sortiment av maskeradkläder, partyprylar och roliga presenter. 2016 lanserades också en nätbutik i Norge.

Caroliné Johansson_Partykungen_Contentor
Caroliné Johansson är Norge-ansvarig på Partykungen.
Agreement icon highlighting USP argument100% Nöjd kund-garanti
Agreement icon highlighting USP argumentInte bara översättning, utan lokalisering
Agreement icon highlighting USP argumentFlexibilitet & Sekretess
Contentor