Kundcase: Hatstore

“Contentor har alltid förstått våra behov och hur texterna skrivs på bästa sätt. De är flexibla i sina lösningar och lätta att ha att göra med.” – Filip Klasson, Hatstore.se

Om uppdraget

Hatstore har flitigt anlitat Contentor under sin europeiska expansion. Förutom hemsidorna har Contentor även gjort mindre kampanjuppdrag i de olika länderna. Filip Klasson, grundare och VD på Hatstore, menar att SEO är en av de viktigaste faktorerna för ett bra webbinnehåll:

“En bra text är en SEO-anpassad text för oss. Det är första prioritet för Hatstore. Därför uppskattar vi att Contentor är så lyhörda för olika nyckelord och kan plocka ut de viktigaste.”

Samarbetet med Contentor beskriver Filip Klasson bara med positiva ord:

“Det är väldigt enkelt att arbeta med Contentor. Det är ett smidigt flöde och de har har alltid varit behjälpliga när vi stött på olika problem” avslutar han.

Kund: Hatstore.se

Hatstore är destinationen för dig som söker något att ha på huvudet. Sedan starten 2011 har företaget vuxit rejält. Idag driver Hatstore e-handel i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Tyskland. Fokus ligger på kepsar och mössor och med över 3000 modeller i sortimentet har kunderna en hel del att välja bland. 

VD och grundare heter Filip Klasson. Med stor passion för kepsar och huvudbonader arbetar han för att göra det växande kepsimperiet marknadsledande i Europa. Och han och kollegorna är på god väg.

Niklas Nordheim och Filip Klasson på Hatstore.se
Niklas Nordheim och Filip Klasson på Hatstore.se
Agreement icon highlighting USP argument100% Nöjd kund-garanti
Agreement icon highlighting USP argumentInte bara översättning, utan lokalisering
Agreement icon highlighting USP argumentFlexibilitet & Sekretess
Contentor