Förbättra era sökresultat

Att skriva för Google handlar inte om att strunta i människorna. Tvärtom. Google vill, precis som dina kunder, veta vad din webbplats och dina produkter handlar om. Att välja de sökord och termer som kunder använder för att hitta den typ av produkter du säljer är första steget mot en bra position bland sökresultaten.

Sökmotoroptimerat innehåll

Att sökmotoroptimera innebär att göra det enkelt för Google att förstå vad din webbplats handlar om. Ja, vi erkänner – det är Google vi fokuserar mest på. Som den dominerande sökmotorn i Europa är det viktigt för dig som e-handlare att ha en god relation till Google. På Contentor ser vi därför till att våra skribenter är uppdaterade på de senaste trenderna inom SEO-text. Googles sökalgoritm förändrar sig hela tiden, men det finns vissa riktlinjer att gå efter när man arbetar för maximal synlighet på webben. Bra och SEO-anpassade texter är en viktig del i en synlig webb.

Precis som dina kunder läser texterna i din e-handel, läser Google dem och bildar sig en uppfattning om din webbplats genom de texter den innehåller. Förstår besökare vad produkterna på din webbplats handlar om? Är de tydligt och korrekt beskrivna? Texter som publiceras på mer än en webbplats kommer, till exempel, bara att anses originella av Google där de först publicerades. Det gör bland annat att den stora merparten av produkttexter som kommer från leverantörer behöver skrivas om för att vara unika och locka kunderna till just din e-handel.

Att skriva med SEO i åtanke

Se till att texterna på din webbplats innehåller dina sökord och söktermer på ett strategiskt sätt. Både kunder och Google måste förstå och tilltalas av texterna. Använd skribenter som vet hur man SEO-anpassar texter. Contentor har skribenterna som vet hur man skriver för att Google ska hjälpa dina kunder att hitta till din e-handel. Att skriva med SEO i åtanke handlar om att förstå hur sökmotorer som Google tänker och kombinera det med kunskap om vad som gör en text bra.

Certifierade skribenter

Vi på Contentor har över 400 skribenter, korrekturläsare och översättare i vårt team. Alla har genomgått Contentors egen certifieringsprocess. Det gör exempelvis att alla skribenter har en grundläggande förståelse för SEO och hur man skriver texter anpassade både för besökare och sökmotorer.

Kontakta oss för offert

180
Agreement icon highlighting USP argument100% Nöjd kund-garanti
Agreement icon highlighting USP argumentInte bara översättning, utan lokalisering
Agreement icon highlighting USP argumentFlexibilitet & Sekretess
Contentor