Vi är Contentor

Google Ads

För att lyckas i den digitala världen krävs mer än en snygg e-handel och en bra produkt. Det kräver att du når ut till din målgrupp på ett kraftfullt och effektivt sätt. Det är här Google Ads kommer in i bilden.

Google Ads och Contentor

Google Ads - Synlighet och närvaro online

Google Ads före detta AdWords är mer än bara annonser. Det är din nyckel till att synas för potentiella kunder precis när de söker efter den produkt eller tjänst som du erbjuder. En välskriven annons kan vara skillnaden mellan att locka in kunden eller förlora den till en konkurrent. Vi på Contentor vet vad som krävs för att skapa annonser som säljer. 

Precis som produkttexter är viktiga för att beskriva produkter i din e-handel, är Google Ads-annonser viktiga för att marknadsföra din verksamhet. De behöver spela en informativ och engagerande roll samtidigt.

En bra annons besvarar de frågor som din målgrupp kan ha. Den rätar också ut eventuella tvivel och inspirerar samtidigt till handling. Du kan se dina annonser som dina digitala säljare, som arbetar dygnet runt för att locka in nya kunder.

Vi har länge arbetat Google Ads både för löpande kampanjer så väl som vid uppstart av verksamheter i nya länder. Vi på Contentor hjälper dig framgångsrikt med översättningar av dina Google Ads och anpassar sökord för aktuellt land.

Google translate-1 – liten
section-image-with-text-template

Skapa lockande annonser med Contentors språkexperter

Vi på Contentor förstår att språket i en annons är avgörande. Vilka ord man använder, hur man strukturerar sina budskap och vilken ton man använder kan göra verklig skillnad. Vi anpassar annonser efter dina unika behov och din målgrupp. Oavsett om du säljer en tjänst eller en produkt är vi experter på att skapa text som lockar och övertygar. 

Vi stannar inte där. Vi vet att det handlar om mer än bara de ord du använder. Vi ser till att dina annonser är SEO-optimerade så att de rankas högt och når ut till en ännu större publik. 

Vi på Contentor har över 400 skribenter, korrekturläsare och översättare i vårt team. Alla har genomgått Contentors egen certifieringsprocess. Det gör exempelvis att alla skribenter har en grundläggande förståelse för Google Ads och SEO och hur de skriver annonstexter anpassade både för besökare och sökmotorer.

Mer än 1000 kunder når sin globala publik med hjälp av Contentor

Insikter från Contentor Blogg

Lansera på nya marknader på några timmar? - Här är utmaningarna som hindrar

Utmaningarna med AI-översättningar: 7 lärdomar och 7 lösningar

Nyhet: Contentor introducerar banbrytande Content-as-a-Service med ny prismodell

Smart routing

Smart Routing - nyckeln till den bästa maskinöversättningen

Effektiva verktyg

Verktyg som effektiviserar översättningarna