Ryska

Här hos Contentor arbetar vi med översättningar från svenska till ryska, specialiserade på e-handel och online marketing content. Ryssland är en av de stora marknaderna som svenska bolag expanderar till och vi förser flera av de ledande aktörerna med översättningar till det ryska språket.

100% mänskligt tillvägagångssätt

Vårt unika sätt att arbeta med översättningar samt våra processer vilka bygger på många års erfarenhet från branschen, gör att vi kan erbjuda översättningar från svenska till ryska till de bästa priserna. Varje projekt består hos oss av ett enkelt men effektivt och optimerat flöde:

  1. Ett uppdrag delas in i mindre delar och tilldelas ryska översättare
  2. Översättarna påbörjar uppdraget och levererar kontinuerligt texter för korrekturläsning
  3. Vår dedikerade ryska korrekturläsare kollar igenom alla texter och ser till att de uppfyller språkliga såväl som tekniska krav
  4. Eventuella fel ändras och åtgärdas
  5. Först efter dessa moment levereras de översatta ryska texterna till dig som kund

Det ryska språket och den ryska marknaden

Ryska, ett öst-slaviskt språk, är Europas största inhemska språk med över 140 miljoner användare. Språket används frekvent i Ryssland, Ukraina och Vitryssland, samtidigt som många i det gamla östblocket har förståelse för språket.

Ryska anses vara ett komplext språk för nybörjare, inte minst på grund av det kyrilliska alfabetet. Många utomstående har svårt att förstå vikten av betoningar och små nyanser i det ryska språket samt vilken påverkan ett ynka ord kan ha på innebörden av en hel mening. Därför arbetar vi endast med översättare vilka har god förståelse för språket. Som kund väljer du vilket eller vilka alfabet med vilket du vill få dina texter översatta.

Kontakta oss

Det är A och O för oss att du som kund blir nöjd med det vi levererar och att du vill fortsätta samarbeta med oss. Om du har några frågor om våra ryska översättningstjänster eller vill göra en beställning – tveka inte att kontakta oss.

Two businessmen in a meeting.

100% Nöjd-kund

Marknaden efterfrågar unika texter. Därför har vi lagt stort fokus på att säkerställa att texterna inte liknar andra texter på internet. Vi vet också att kunderna vill ha jämn och hög kvalitet på texterna, samt ha så lite manuell administration som möjligt.

Illustration över ett API:s funktion

Integration

Automatisera text och översättningsarbete genom integration. Med vårt API eller våra moduler kan du snabbt och smidigt skicka, hämta och publicera dina webbtexter direkt i din e-handelsplattform eller CMS.

Kontakta oss för offert

180
Agreement icon highlighting USP argument100% Nöjd kund-garanti
Agreement icon highlighting USP argumentInte bara översättning, utan lokalisering
Agreement icon highlighting USP argumentFlexibilitet & Sekretess
Contentor