Vi är Contentor

Översättningar till Engelska

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande. En av huvuduppgifterna när det kommer till översättningar är att maximera överföringen av innehåll i originaltexten. Här på Contentor förstår vi hur viktigt det är att uttrycka sig tydligt samt explicit och våra högkvalificerade översättare känner till översättningsnyanser och anpassar texterna efter det valda språkets normer och regler.

Engelska

Utmaningar med översättningar till engelska

De flesta svenskar talar flytande engelska, men det är svårare att översätta från svenska till engelska än vad de flesta tror. Den stora variationen av engelska ord och språkets uppsjö av synonymer gör översättningar komplicerade och ibland även förvirrande. Våra svensk-engelska översättare utgörs av personer med stor kunskap i engelska, liksom svenska, såklart – och de är kapabla att leverera högkvalitativa texter utan att tappa den precisa meningen eller idén med den översatta texten.

Översättare väljs ut baserat på sin expertis och kunskap i det givna ämnesområdet. På så sätt säkerställer vi att det slutliga resultatet uppfyller dina förväntningar, vilket är av yttersta vikt för oss i vårt mål mot dig som kund. 

Engelska översättningar
Hur vi arbetar med engelska

Hur vi arbetar med engelska översättningar

Alla översättningar utförs i två faser – först översätter vi texten och sedan tar en professionell korrekturläsare över texten och säkerställer att hänsyn tagits till alla språkliga variabler. På så vis dubbelkollar vi att alla kundens krav observeras och att texten är fri från grammatiska brister och stavfel.

Har du önskemål om en speciell typ av engelska? Inga problem! Vi förstår vikten av att använda brittisk engelska för brittiska kunder, och amerikansk engelska för amerikanska kunder. Vi har dessutom möjlighet att erbjuda kanadensisk och australiensk engelska om din målgrupp består av kanadensare eller australiensare.

Vår unika arbetsprocess passar framförallt vissa kunder – de som har höga krav på volym och/eller SEO:

  • E-handlare som har eller behöver sin webshop översatt till engelska
  • Bolag med starka online marketing-kanaler
  • Bolag verksamma med content marketing på engelska
  • Företag som har behov av kontinuerliga översättningar till engelska
  • SEO-bolag med kunder som behöver engelsk content

Vi utför batchöversättningar såväl som kontinuerliga översättningar. Hör gärna av dig till oss, så hittar vi tillsammans en lösning som passar just dig!

Kontakta oss

Det är A och O för oss att du som kund blir nöjd med det vi levererar och att du vill fortsätta samarbeta med oss. Om du har några frågor om våra engelska översättningstjänster eller vill göra en beställning – kontakta oss redan idag!

Insikter från Contentor Blogg

Lansera på nya marknader på några timmar? - Här är utmaningarna som hindrar

Utmaningarna med AI-översättningar: 7 lärdomar och 7 lösningar

Nyhet: Contentor introducerar banbrytande Content-as-a-Service med ny prismodell

Smart routing

Smart Routing - nyckeln till den bästa maskinöversättningen

Effektiva verktyg

Verktyg som effektiviserar översättningarna