Vi är Contentor

Översättningar till Finska

Finska är ett unikt och annorlunda språk som behöver extra omsorg från skribenter och korrekturläsare. Därför har vi valt skickliga översättare vilka är specialiserade på olika ämnesområden, förbättrade arbetsflöden och kvalitetskontrollsystem. Vi kan erbjuda professionella översättningar till och från finska med hög kvalitet och service.

Finland

Utmaningar med att översätta till finska

För att behålla en genomgående hög kvalitet av översättningar till utländska språk, i synnerhet vad gäller finsk-svenska översättningar, oavsett ämnesområde, är det av yttersta vikt att enbart anlita högkvalificerade översättare vilka talar det specifika språket flytande och har lång erfarenhet av att översätta inom särskilda områden så att de är väl medvetna om meningen av den översatta texten. Därför använder vi bara professionella översättare och korrekturläsare med kunskap inom ämnet när vi översätter till och från finska.

För att försäkra oss om kvaliteten i orderutförandet samt optimera affärsprocessen är varje order kategoriserad i tematiska kategorier och översätts av respektive översättare. Efter att översättaren gjort sitt jobb går någon av våra korrläsare över texten för att hitta eventuella felstavningar eller felöversättningar. Först efter dessa två steg är vi redo att leverera den färdiga ordern till kunden.
Våra kunder uppskattar snabba leveranser, förstklassig service och möjligheten till flexibla och skräddarsydda lösningar. Vi på Contentor arbetar för att du som kund ska ha en så smidig och friktionsfri vardag som möjligt. När vi lovar god service och prisvärda texter håller vi vårt löfte. Contentor levererar. Alltid.
Hur Contetnor arbetar med finska

Hur vi arbetar med översättningar svenska – finska

Vår process för översättningar till finska är anpassad för stora volymer och låga kostnader:
  • Du som kund skickar det du vill ha översatt – ofta i form av en .csv- eller .xls-fil
  • Vi tilldelar uppdraget finska översättare som är passande för ämnet
  • En av våra dedikerade korrekturläsare kollar igenom texterna när de är översatta
  • Först efter denna kvalitetsprocess får du som kund tillbaka de färdiga texterna

Våra processer går även att applicera på kontinuerliga översättningar eller översättningar under långa tidsperioder. Vi är specialister på översättningar av e-handel samt översättningar för bolag med stark online marketing content. Även bolag som arbetar aktivt med content marketing hjälper vi ofta med översättningar till finska.

 

Contentor Case

"De finska översättningarna har hållit rätt kvalitet och levererats i god tid innan lanseringen

Proteinbolaget är en av Sveriges ledande onlinebutiker för försäljning av kosttillskott och träningsartiklar. När Proteinbolaget nådde ett gyllene tillfälle att expandera gjordes en noggrann analys som talade sitt tydliga språk: Finland är den perfekta marknaden för Proteinbolagets första utlandsexpansion. 

 

Proteinbolaget Kundcase med Contentor

Insikter från Contentor Blogg

Lansera på nya marknader på några timmar? - Här är utmaningarna som hindrar

Utmaningarna med AI-översättningar: 7 lärdomar och 7 lösningar

Nyhet: Contentor introducerar banbrytande Content-as-a-Service med ny prismodell

Smart routing

Smart Routing - nyckeln till den bästa maskinöversättningen

Effektiva verktyg

Verktyg som effektiviserar översättningarna