Vi är Contentor

Översättningar till Danska

Contentors svensk-danska översättningar är ett kraftfullt verktyg för dig som ämnar nå ut till, alternativt etablera dig på, den danska marknaden.

Danska

Att översätta e-handel till danska

Vi är specialiserade på översättningar från svenska till danska som passar e-handlare. Vi erbjuder batchöversättningar såväl som löpande, kontinuerliga översättningar. Vi är vana vid att hantera .csv- samt .xls-filer, och har fasta rutiner för att säkerställa att HTML-formateringar bibehålls vid översättningar till danska.

Våra processer passar även utmärkt för bolag med online marketing-fokus samt verksamheter med stark content marketing på svenska som önskar överföra detta på den danska marknaden. Vi har sedan starten lagt stort fokus på texter för webben och gör ständigt vårt yttersta för att tillfredsställa dig som kund med förmånliga priser och okomplicerade tjänster.

Vi översätter til danska
Hur vi arbetar med danska översättningar

Hur vi arbetar med översättningar till danska

Att arbeta med svensk – danska översättningar är inte fullt lika lätt som många verkar tro då språkskillnaderna är stora. Det är viktigt att ta hänsyn till de nyanser som kan påverka översättningen och dess kvalitet. För att säkerställa hög kvalitet och bra service anlitar vi därför enbart översättare vilka har danska som modersmål, samt kvalificerade danska korrekturläsare.

Korrekta översättningar är också oerhört viktiga när det gäller SEO-texter. Ett bra svenskt sökord kan ofta översättas direkt till danska, något som emellertid inte betyder att sökordet gör sig bra på danska. Detaljerna gör skillnaden och om du inte är medveten om språkliga nyanser kan det vara svårt att välja rätt sökord.

Varje översättning till danska utförs i tre steg:

  • Först arbetar en av våra översättare med texten
  • Därefter går en korrekturläsare igenom texten, korrigerar eventuella misstag och felstavningar samt bedömer texten utifrån kundens önskemål såsom tonalitet och målgruppsanpassning
  • Först efter att vi säkerställt att texten uppfyller våra kvalitetskrav levereras den till kunden
 

Kontakta oss

Det är A och O för oss att du som kund blir nöjd med det vi levererar och att du vill fortsätta samarbeta med oss. Om du har några frågor om våra danska översättningstjänster eller vill göra en beställning – tveka inte att kontakta oss.

Insikter från Contentor Blogg

Lansera på nya marknader på några timmar? - Här är utmaningarna som hindrar

Utmaningarna med AI-översättningar: 7 lärdomar och 7 lösningar

Nyhet: Contentor introducerar banbrytande Content-as-a-Service med ny prismodell

Smart routing

Smart Routing - nyckeln till den bästa maskinöversättningen

Effektiva verktyg

Verktyg som effektiviserar översättningarna