Engelska

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande. En av huvuduppgifterna när det kommer till översättningar är att maximera överföringen av innehåll i originaltexten. Här på Contentor förstår vi hur viktigt det är att uttrycka sig tydligt samt explicit och våra högkvalificerade översättare känner till översättningsnyanser och anpassar texterna efter det valda språkets normer och regler.

Utmaningar med översättningar till engelska

De flesta svenskar talar flytande engelska, men det är svårare att översätta från svenska till engelska än vad de flesta tror. Den stora variationen av engelska ord och språkets uppsjö av synonymer gör översättningar komplicerade och ibland även förvirrande. Våra svensk-engelska översättare utgörs av personer med stor kunskap i engelska, liksom svenska, såklart – och de är kapabla att leverera högkvalitativa texter utan att tappa den precisa meningen eller idén med den översatta texten.

Översättare väljs ut baserat på sin expertis och kunskap i det givna ämnesområdet. På så vis kan vi se till att slutresultatet möter dina förväntningar, något mycket viktigt för oss i vår strävan att ständigt tillfredsställa våra kunder.

Kontakta oss

Det är A och O för oss att du som kund blir nöjd med det vi levererar och att du vill fortsätta samarbeta med oss. Om du har några frågor om våra engelska översättningstjänster eller vill göra en beställning – tveka inte att kontakta oss.

Hur vi arbetar med engelska översättningar

Alla översättningar utförs i två faser – först översätter vi texten och sedan tar en professionell korrekturläsare över texten och säkerställer att hänsyn tagits till alla språkliga variabler. På så vis dubbelkollar vi att alla kundens krav observeras och att texten är fri från grammatiska brister och stavfel.

Har du önskemål om en speciell typ av engelska? Inga problem! Vi förstår vikten av att använda brittisk engelska för brittiska kunder, och amerikansk engelska för amerikanska kunder. Vi har dessutom möjlighet att erbjuda kanadensisk och australiensk engelska om din målgrupp består av kanadensare eller australiensare.

Vår unika arbetsprocess passar framförallt vissa kunder – de som har höga krav på volym och/eller SEO:

  • E-handlare som har eller behöver sin webshop översatt till engelska
  • Bolag med starka online marketing-kanaler
  • Bolag verksamma med content marketing på engelska
  • Företag som har behov av kontinuerliga översättningar till engelska
  • SEO-bolag med kunder som behöver engelsk content

Vi utför batchöversättningar såväl som kontinuerliga översättningar. Hör gärna av dig till oss, så hittar vi tillsammans en lösning som passar just dig!

Two businessmen in a meeting.

100% Nöjd-kund

Marknaden efterfrågar unika texter. Därför har vi lagt stort fokus på att säkerställa att texterna inte liknar andra texter på internet. Vi vet också att kunderna vill ha jämn och hög kvalitet på texterna, samt ha så lite manuell administration som möjligt.

Illustration över ett API:s funktion

Integration

Automatisera text och översättningsarbete genom integration. Med vårt API eller våra moduler kan du snabbt och smidigt skicka, hämta och publicera dina webbtexter direkt i din e-handelsplattform eller CMS.

Kontakta oss för offert

180
Agreement icon highlighting USP argument100% Nöjd kund-garanti
Agreement icon highlighting USP argumentInte bara översättning, utan lokalisering
Agreement icon highlighting USP argumentFlexibilitet & Sekretess
Contentor