Vi är Contentor

Blogg

Bjud dina kunder på innehåll som är intressant och engagerande. Det är inte bara trevligt, det lockar också fler att handla av dig. Att Google tycker om färskt och uppdaterat innehåll är heller ingen hemlighet. Det finns alltså mer än en god anledning att driva en blogg.
Content marketing blog article

Vem bloggar hos er?

En blogg kan se ut på flera olika sätt. Ofta kallas den inte ens för blogg. Ofta kallas den för magasin, nyheter, tips eller inspiration. Alla är de olika etiketter på en och samma sak. En plats att publicera färskt, relevant och värdefullt innehåll på. Ta tillfället i akt och bjud dina kunder på det där lilla extra. Det där som gör att kunder kommer ihåg din butik och påminner dem om att ni finns.

Att blogga tar tid. Att blogga regelbundet förutsätter dessutom att någon i företaget har som uppgift att förse bloggen med innehåll. Ett enkelt sätt att dra nytta av fördelarna med en regelbundet uppdaterad blogg är att låta någon annan sköta den.

Uppdatera din blogg med fräscht, relevant och minnesvärt innehåll!

Blogg - fyll på med innehåll

Fyll på med innehåll

Våra skribenter på Contentor har omfattande erfarenhet av bloggande, med många år i branschen. De besitter insikter och den erfarenhet som krävs för att producera innehåll som inte bara fångar din målgrupps uppmärksamhet utan också skapar en meningsfull och värdefull upplevelse för dem. Genom att kombinera kunskap om vad som attraherar, engagerar och skapar efterfrågan ser de till att din plattform regelbundet fylls på med relevant innehåll. Inte så dumt, eller hur?

Med våra skribenter kan du vara trygg i att din online närvaro inte bara bibehålls utan även ständigt förbättras

Kontakta oss nu för att ta din blogg till nästa nivå av innehåll och kvalitet!

Håll dig uppdaterad genom vår blogg

Välkommen till Contentors blogg, en källa för nyheter, insikter och spaningar.

Här utforskar vi de senaste teknologiska trenderna och delar med oss av våra kunskaper och framsteg tillsammans med våra uppskattade kunder.

Är du nyfiken på att förstå skillnaden mellan maskinöversättning och Google Translate? Behöver du insikter om att lyckas med lokalisering och expansion till nya marknader? Vi uppdaterar dig regelbundet med våra bästa tips som kan hjälpa dig att navigera i den föränderliga världen av kommunikation och global närvaro.

Lansera på nya marknader på några timmar? - Här är utmaningarna som hindrar

Utmaningarna med AI-översättningar: 7 lärdomar och 7 lösningar

Nyhet: Contentor introducerar banbrytande Content-as-a-Service med ny prismodell

Smart routing

Smart Routing - nyckeln till den bästa maskinöversättningen

Effektiva verktyg

Verktyg som effektiviserar översättningarna