Contentor på Emeet i Goteborg

Tipsen från Emeet Göteborg: strunta i kompispriser – satsa på kompisleveranser

Förra veckans Emeet i Göteborg levererade en mängd intressanta möten och talare från e-handelssfären. Contentor var såklart på plats för att träffa e-handlare från hela landet och delta i de olika sessioner som deltagarna själva sätter agendan för.

En av anledningarna till att vi är med som sponsor på Emeet är att vi gillar den kollektiva intelligens som uppstår när olika människor möts och delar med sig av sina olika erfarenheter med varandra. Vi vill inte vara sämre och delar därför med oss av våra erfarenheter från Emeet Göteborg:

Vänta inte – sätt igång direkt!

Redan i första pausen såg vi deltagare som direkt började skissa på strategier och idéer för att utveckla sin verksamhet. Med endast ett par ord kan du ha tagit första steget mot nästa fas i din utveckling. Ta vara på energin och kreativiteten, och smid medan järnet är varmt.

Strunta i kompispriser – satsa på kompisleveranser

Ett av många givande samtal handlade om leverans och vikten av att kunna lita på sina leverantörer. Tillit är A och O. Gör inte dina kunder en björntjänst genom att tumma på kvalitén i det du levererar, det kan bli kostsamt i längden. Var schysst mot dina kunder och hjälp dem att växa genom att vara en stabil och säker leverantör. Det må låta som självklarheter men är värt att upprepa då det är så viktigt. Växer dina kunder, växer du!

Tjuvstarta – delta i Pre-meet

En perfekt möjlighet att sitta ner och byta några ord med partners och andra deltagare. Det finns många personer man vill träffa och prata med under Emeet. Men tiden räcker inte alltid till. Därför är Pre-meet ett ypperligt tillfälle att träffa nya bekantskaper eller prata lite extra med redan bekanta ansikten.

Och på tal om tid…

Om du håller i en session, tänk på tiden. Dra inte ut på den utsatta tid som finns. Dagen följer ett tight schema som bygger på att du håller dig inom de angivna tidsramarna för din session. Vi förstår att det uppstår intressanta samtal som man vill fördjupa sig i. Vårt bästa tips här är därför att byta kontaktuppgifter och fortsätta dela kunskap med varandra – även efter Emeet.

Vi ses väl på Emeet i Stockholm?

Agreement icon highlighting USP argument100% Nöjd kund-garanti
Agreement icon highlighting USP argumentInte bara översättning, utan lokalisering
Agreement icon highlighting USP argumentFlexibilitet & Sekretess
Contentor