Contentor Blogg

Nyhet: Contentor introducerar banbrytande Content-as-a-Service med ny prismodell

Pressrelease

Helsingborg, 13 mars 2024 – Contentor, en ledande aktör inom text- och översättningstjänster för retail och e-handelssektorn, är stolta över att tillkännage lanseringen av en ny och revolutionerande prismodell – Content-as-a-Service (CaaS). Denna innovativa tjänst är designad för att möta de växande behoven av dynamiskt och skalbart innehåll i en alltmer globaliserad marknad. 

Den nya CaaS-lösningen från Contentor är resultatet av omfattande forskning och utveckling, med målet att erbjuda företag av alla storlekar en flexibel och kostnadseffektiv lösning för att hantera deras innehållsbehov. Med fokus på AI-drivna texter och machine translations (MT), erbjuder Contentor nu en prismodell som gör det möjligt för företag att smidigt skala upp sin produktion och distribution av innehåll över flera språk och plattformar.

 

"Vårt mål har alltid varit att ligga i framkant när det gäller innovation och att tillhandahålla lösningar som verkligen gör skillnad för våra kunder. Med vår nya CaaS-prismodell tar vi ett stort steg framåt för att göra globalt innehållshantering enklare, snabbare och mer kostnadseffektivt än någonsin tidigare." säger Rabie Salem, VD för Contentor.

 

Contentors CaaS-modell är utformad för att vara både flexibel och skalbar, vilket möjliggör en sömlös integrering med företags befintliga system och arbetsflöden. Kunder kan nu dra nytta av:

 

  • Omedelbar tillgång till AI såväl som professionellt översatt och skräddarsytt innehåll, direkt integrerat i deras plattformar.
  • Flexibilitet att välja mellan olika servicenivåer, anpassade efter företagets specifika behov och budget.
  • Expertis och support från Contentors team av AI- och översättningsexperter, säkerställande av högsta möjliga kvalitet och relevans för målmarknaden.

 

"Genom att erbjuda Content-as-a-Service, vill vi inte bara förändra sättet företag tänker på innehållshantering; vi vill också hjälpa dem att snabbt anpassa sig till marknadens förändringar och maximera deras globala räckvidd," tillägger Jonas Lundström, affärsutvecklare på Contentor.

 

Du kan se den nya modellen och prisbild här: Content-as-a-Service produktsida

För ytterligare frågor och kontakt:
Rabie Salem, VD Contentor
rabie@contentor.se
+46(0)723222657