Contentor Blogg

Rebel Packshots: rebelliskt bra produktbilder

Rebel Packshots: rebelliskt bra produktbilder

Det är inte bara text som får oss att vilja köpa. Bra och professionella produktbilder är ett måste för att driva en framgångsrik e-handel. I takt med den fortsatta ökningen för branschen blir det allt viktigare för företag att ta fram så bra och speglande produktbilder som möjligt. Rebel Packshots är fotofabriken som uppkom genom ett misstag och som nu levererar sylvassa produktbilder utan krusiduller.

Förbättrar kundens upplevelse

En välskriven produkttext kombinerad med en bra produktbild ger ett professionellt intryck och förbättrar kundens upplevelse. Utifrån vad man som e-handlare väljer att visa upp utvärderar kunden helt enkelt ens företag. Rebel Packshots producerar enhetliga produktbilder av högsta kvalitet för såväl webb som print. Oavsett storlek hos sina kunder hjälper de till från start till mål och levererar det kunden efterfrågar. Med den avancerade fotoutrustningen StyleShoots tas skarpa och frilagda bilder på ett effektivt och rationellt sätt. Med en teknik som gör det möjligt att ta exakta bilder hjälper de sina kunder att framställa sina produkter på ett verklighetstroget sätt.

”En bra produktbild säljer mer och ger ett professionellt första intryck för kunden”

Bakom företaget står Anders Arndorff och Anna Kallberg, två personer med skilda bakgrunder men med ett gemensamt intresse för service och kvalitet. Efter flera år i skyltdockebranschen uppfattade Anders att hans kunder mer och mer uttryckte sitt intresse för webben. Denna resa ville han vara med på, och genom sin kontakt med modefotografen Anna gjorde de slag i saken. Men faktum är att Rebel Packshots tar sin början i ett misstag.

”Det blev fel med en leverans med skyltdockor en gång. Det slutade med att vi hyrde en skåpbil och körde 220 mil nonstop till Norge, 50 mil norr om norra polcirkeln. På vägen hem hade vi mycket tid för reflektion och diskussion och där och då grundades Rebel Packshots”

Ökat intresse för e-handel

Bra produktbilder är viktigt i många aspekter. Dels är de en kunds allra första intryck och leder ofta kunden in på köptankar. Dels är det också viktigt att framställa produktbilderna på ett verklighetstroget sätt för att slippa onödiga returkostnader. Att hjälpa kunder, oavsett storlek och ekonomiska resurser, är något Rebel Packshots och Anna och Anders verkligen brinner för.

”Vi tar fruktansvärt snygga bilder utan att lägga oss i”

Rebel Packshots ser ljust på framtiden. De ser en stor möjlighet i att det ökade intresset för e-handel och insikten av att bra produktbilder är nödvändiga leder till fler och intressanta kundrelationer. Oavsett om det innebär hjälp från start till mål eller hjälp med delar av processen är rebellerna i Landskrona redo att leverera.