Vi är Contentor

Översättningar till Holländska

Holländska, likt tyska, är ett västgermanskt språk och en nära släkting till det svenska språket. Även om det finns många likheter finns det även många skillnader som kan göra det knepigt att översätta mellan de två språken.

Holland

Det holländska språket

Holländska har ett lågfrankiskt ursprung och är ett germanskt språk med många komplicerade ordföljder och långa sammansatta ord. I det angränsande landet Belgien talas det en egen variant av holländska som kallas för flamländska vilket anses vara en franskpåverkad dialekt. Holländska talas även i före detta holländska kolonier som till exempel Curaçao, Aruba och Surinam.

Kontakta oss

Vi är mångsidiga vilket innebär att vi arbetar med olika nivåer av text och olika ämnesområden. Vi levererar översättningar av hög kvalitet oavsett om det gäller en teknisk text eller en artikel. Om du har några frågor om vår holländsk-svenska översättningstjänst eller om du vill lägga en order – tveka inte att kontakta oss.
Översättningar till holländska

Arbetet med översättningar till holländska

För att försäkra oss om att våra översättningar uppnår den önskade kvalitén använder vi oss av översättare som är flytande och kunniga i både holländska och svenska samt har goda skriftliga kompetenser inom ett flertal ämnen.

Vi tilldelar varje specifikt uppdrag med hänsyn till våra översättare, så att det blir rätt nivå och även inom rätt ämne. Översättarna arbetar sedan med texterna i etapper och efter att ha levererat ett färdigt stycke överlämnas innehållet till en av våra erfarna korrekturläsare för kvalitetsgranskning. Här kontrolleras att dina krav uppfylls. Korrekturläsaren försäkrar sig även om att alla stav- och grammatiska fel är korrigerade. Endast efter dessa kvalitetskontroller levererar vi vår färdiga produkt till dig som kund.

Vår unika arbetsprocess passar framförallt vissa kunder – de som har höga krav på volym och/eller fokus på SEO:

  • E-handlare som har eller behöver sin webbshop översatt till holländska
  • Bolag med starka online marketing-kanaler
  • Bolag verksamma med content marketing på holländska
  • Företag som har behov av kontinuerliga översättningar till holländska
  • SEO-bolag med kunder som behöver holländsk SEO-content

Insikter från Contentor Blogg

Webinarie: AI texter på olika språk och hur de ska anpassas för SEO

Öppen beta av Contentor Lab med Lexi

Lansera på nya marknader på några timmar? - Här är utmaningarna som hindrar

Utmaningarna med AI-översättningar: 7 lärdomar och 7 lösningar

Nyhet: Contentor introducerar banbrytande Content-as-a-Service med ny prismodell