Integrera med oss

Det ska vara enkelt att beställa kvalitativt innehåll och översättningar som e-handlare. Det tycker åtminstone vi på Contentor. Med vårt API eller våra moduler kan du snabbt och smidigt skicka, hämta och publicera dina webbtexter direkt i din e-handelsplattform eller CMS.

Från en textrad till tusentals ord - med minimal administration

Vanligtvis behövs det en hel del administrativt arbete för att översätta en webshop: du måste först samla texterna som ska översättas, för att sedan efter att ha mailat och väntat klistra in alla översättningar på rätt sida när du får tillbaka dem på det beställda språket i en Excelfil.

Med Contentor GO! slipper du både filexporter samt att klippa och klistra – en tjänst där det är möjligt att skicka in allt ifrån en textrad till tusentals ord åt gången, helt integrerat och utformat efter dina behov. Vi vill att våra kunder ska fokusera mindre på administration och mer tid på att driva e-handel. Det löser vi genom integration som antingen görs direkt mot vårt API eller enklare genom någon av våra moduler (exempelvis vår modul till e-handelsplattformen Magento).

Spara tid och pengar med sömlösa översättningar

Contentor Go! minskar administrativt arbete hos våra kunder samtidigt som en integration öppnar upp för snabbare flöden även på Contentors sida. En integrerad kund beställer direkt när behov uppstår och får tillbaka texter samma stund som de korrekturlästs, det ger grunden för en effektiv process vid varje textbehov.

Att tänka seamless, eller automatiserade flöden, ger större fördelar. Med integration genom API eller modul kan helt automatiska flöden sättas upp direkt från e-handelsplattform, CMS eller PIM. Exempelvis kan en publicerad artikel trigga en beställning till Contentor som direkt vid korrekturläsning skickar tillbaka text som då automatiskt kan publiceras. Det skapar enkla och snabba arbetsflöden med minimalt administrativt behov – en förutsättning för lönsamma affärer.

Moduler - kom igång snabbt

För att du som kund snabbt och enkelt ska komma igång med Contentor GO! vill vi erbjuda moduler/plug-ins/extensions mot olika plattformar. Idag finns det moduler till Magento, Magento 2 samt att vi har projekt mot Prestashop och WooCommerce.  Hör gärna av dig till oss om du vill att vi tittar på möjligheterna med just den plattformen, CMS:et eller PIM-systemet som du sitter med.

All vår utveckling sker på plats och vi underhåller och vidareutvecklar löpande både API och moduler vilket gör att du som kund kan känna dig trygg med våra lösningar. Vi är lyhörda och arbetar oftast tillsammans med kund när vi lanserar ny funktionalitet varför vi gärna har en dialog med befintliga och blivande kunder kring behov och tekniska lösningar.

Installation, Implementation och Support

Vi finns på plats för våra kunder. Oavsett om det gäller implementation av vårt API, installation och konfiguration av modul eller teknisk support står vi till förfogande med vår tid och kompetens.

Kontakt sker enkelt på dev@contentor.se.

Välkommen att läsa in dig mer tekniskt – Dokumentation av API och Magentomodul.

Contentor API

Contentor API är den tekniska motorn som driver Contentor GO! Med vårt API kan du skicka och ta emot textbeställningar, versionshantera dina texter, alltid ha full kontroll över dina beställningar – allt från din egen backend.

Grafisk bild i grönt. Bilden visar ett moln och det står "Localization API Integration"

Magento

Kom snabbt och enkelt igång med Contentors API. Beställ översättningar och innehåll direkt från din backend, antingen i bulk eller enskilda texter, och publicera automatiskt när texterna korrekturlästs.

Grafisk bild i blått med ett moln och det står "Contentor", "Localization API Integration"

Magento 2

Kom snabbt och enkelt igång med Contentor GO! Beställ översättningar och innehåll direkt från din backend, antingen i bulk eller enskilda texter, och publicera automatiskt när texterna korrekturlästs.

Orange bild med grafisk symbol med ett moln. "Localization API Integration"

Prestashop

Kom snabbt och enkelt igång med Contentors API! Beställ översättningar och innehåll direkt från din backend, antingen i bulk eller enskilda texter, och publicera automatiskt när texterna korrekturlästs.

Kontakta oss för offert

Agreement icon highlighting USP argument100% Nöjd kund-garanti
Agreement icon highlighting USP argumentInte bara översättning, utan lokalisering
Agreement icon highlighting USP argumentFlexibilitet & Sekretess
Contentor