Contentor Blogg

Resedagbok: Contentor i Gävle

Resedagbok: Contentor i Gävle

Gävle är mer än bockar, ishockey och Thomas Di Leva. I Sveriges 14:e största stad ligger också flera spännande e-handelsföretag, tillika kunder till Contentor. I veckan begav vi oss norrut för att besöka staden och våra härliga kunder. Hur kan ett kundmöte för Contentor se ut egentligen? Häng med!

”Nästa station Gävle, Gävle”

Klockan hade nyss slagit 10 när vi sakta men säkert rullade in på Centralstationen i Gävle. Snöflingorna trillade sakta mot marken och våren kändes något mer avlägsen än i det Helsingborg vi lämnade några timmar tidigare. Innan vi hann sätta oss i taxin såg vi två bockar i olika skepnader – vi var definitivt i rätt stad!

Nytt personligt rekord i rutschkana

Efter ett trevligt och givande möte tog vi oss givetvis också en rundtur i de imponerande lokalerna. Färgglatt, inspirerande och kreativt är orden vi landar på när vi ska försöka beskriva känslan av kontorsplatserna. Här samsas ballonger och kändispappfigurer med fotobås och kostymavdelning, Bara en dörr bort från kontoret ligger det 5000 kvadratmeter stora lagret. Här finns fler än 20 000 produkter, 26 packbord och lika många kontorsplatser.

Om Partykungen har en rutschkana inomhus?

Givetvis har Partykungen en rutschkana inomhus!

Contentor ♡ kundmöten

E-mail och videosamtal tar allt större plats i vårt samhälle och underlättar i många fall kommunikationen mellan två parter, men faktum är att få saker kan kan mäta sig med ett fysiskt möte. På Contentor älskar vi att komma ut och möta våra kunder face-to-face. På så sätt får vi en långsiktig, trygg och varm relation med våra kunder samt en chans att sätta ansikten på namn.

Efter en dag i Gävle reste vi hem med ett leende på läpparna. En givande dag var till ända. En dag av möten, skratt, fokus och relationsskapande.

Tills vidare,

Dennis Persson & Niklas Ruottu

Contentor