Contentor Blogg

Nordic Choice Hotels: 360 graders fokus på gästen

Nordic Choice Hotels öppnar hotell på löpande band och utökar sitt utbud av unika lösningar. Vi pratade med Eva Lindewall, digital content producer, om framgångsfaktorn bakom och varför den lokala anpassningen är så viktig.

 

Stor expansion

Nordic Choice Hotels har expanderat starkt på mycket kort tid. Under 2015 lanserades två helt nya språkversioner av sajten och under förra året öppnades de första hotellen i Finland. Men det är inte allt:

“Vi expanderar även i Sverige och Norge och öppnar nya hotell på löpande band. Under 2016 öppnade vi nio hotell totalt” berättar Eva Lindewall när vi frågar om vad som hänt på NCH under det senaste året.

Nordic Choice Hotels ser gästerna

Framgångskonceptet bakom expansionen stavas unicitet. Det som skiljer Nordic Choice Hotels från andra är att de ser dig som gäst och alltid har ett hotell som passar kundens önskemål:

“Vi tror på det unika och därför har vi unika hotell och hotellkedjor, anpassade efter olika gästsegment. Med över 100 destinationer i sex länder kan du vara säker på att alltid hitta ett hotell som är helt rätt för dig, där du vill” säger Eva Lindewall. Förutom Finland, Norge och Sverige finns kedjan också i Danmark, Lettland och Litauen.

360-gradigt fokus och anpassning är nyckeln

Men hur lyckas ett stort hotellföretag se varje gäst undrar vi? Eva Lindewall berättar att de tänker brett för att kunna jobba smalt:

“Nordic Choice Hotels har ett heltäckande och 360-gradigt fokus för att fånga upp gästen och se till att hen får den bästa och mest innovativa digitala, och fysiska, gästresan. Därför finns vi alla kanaler där gästen vill möta oss.”

Eva Lindewall framhäver också att det är viktigt med innehåll som är anpassat till gästerna och att de ska kunna ta del av det innehållet när de vill och på vilken plattform de önskar. När vi frågar vad de strävar efter svarar hon:

“Vårt mål är att man som gäst helt enkelt ska kunna hitta den informationen man söker, samtidigt som informationen är inspirerande och lätt att ta till sig.”

Det låter klokt tycker vi. Vi tackar Eva och Nordic Choice Hotels för inspirationen och hoppas framgångssagan fortsätter!

Läs mer: Nordic Choice Hotels valde Contentor.

Vill du prata innehåll och etablering på nya marknader, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig!