Finska

Finska är ett unikt och annorlunda språk som behöver extra omsorg från skribenter och korrekturläsare. Därför har vi valt skickliga översättare vilka är specialiserade på olika ämnesområden, förbättrade arbetsflöden och kvalitetskontrollsystem. Vi kan erbjuda professionella översättningar till och från finska med hög kvalitet och service som är bäst i klassen.

Utmaningar med att översätta till finska

För att försäkra oss om kvaliteten i orderutförandet samt optimera affärsprocessen är varje order kategoriserad i tematiska kategorier och översätts av respektive översättare. Efter att översättaren gjort sitt jobb går någon av våra korrläsare över texten för att hitta eventuella felstavningar eller felöversättningar. Först efter dessa två steg är vi redo att leverera den färdiga ordern till kunden.

För att behålla en genomgående hög kvalitet av översättningar till utländska språk, i synnerhet vad gäller finsk-svenska översättningar, oavsett ämnesområde, är det av yttersta vikt att enbart anlita högkvalificerade översättare vilka talar det specifika språket flytande och har lång erfarenhet av att översätta inom särskilda områden så att de är väl medvetna om meningen av den översatta texten. Därför använder vi bara professionella översättare och korrläsare med kunskap inom ämnet när vi översätter till och från finska.

Kontakta oss

Det är A och O för oss att du som kund blir nöjd med det vi levererar och att du vill fortsätta samarbeta med oss. Om du har några frågor om våra finska översättningstjänster eller vill göra en beställning – tveka inte att kontakta oss.

Hur vi arbetar med översättningar svenska – finska

    Vår process för översättningar till finska är anpassad för stora volymer och låga kostnader:

  1. Du som kund skickar det du vill ha översatt – ofta i form av en .csv- eller .xls-fil
  2. Vi tilldelar uppdraget finska översättare som är passande för ämnet
  3. En av våra dedikerade korrekturläsare kollar igenom texterna när de är översatta
  4. Först efter denna kvalitetsprocess får du som kund tillbaka de färdiga texterna

Våra processer går även att applicera på kontinuerliga översättningar eller översättningar under långa tidsperioder. Vi är specialister på översättningar av e-handel samt översättningar för bolag med stark online marketing content. Även bolag som arbetar aktivt med content marketing hjälper vi ofta med översättningar till finska.

Two businessmen in a meeting.

100% Nöjd-kund

Marknaden efterfrågar unika texter. Därför har vi lagt stort fokus på att säkerställa att texterna inte liknar andra texter på internet. Vi vet också att kunderna vill ha jämn och hög kvalitet på texterna, samt ha så lite manuell administration som möjligt.

Illustration över ett API:s funktion

Integration

Automatisera text och översättningsarbete genom integration. Med vårt API eller våra moduler kan du snabbt och smidigt skicka, hämta och publicera dina webbtexter direkt i din e-handelsplattform eller CMS.

Kontakta oss för offert

180
Agreement icon highlighting USP argument100% Nöjd kund-garanti
Agreement icon highlighting USP argumentInte bara översättning, utan lokalisering
Agreement icon highlighting USP argumentFlexibilitet & Sekretess
Contentor