AdWords

AdWords eller sponsrade länkar – kärt barn har många namn – är ett mycket effektivt sätt att snabbt få ut ditt budskap. AdWords och sökmotormarknadsföring (SEM) gör att du direkt når din målgrupp. Betydelsen av att ha bra och rätt AdWords kampanjer gör väldigt stor skillnad.

Lång erfarenhet av att översätta AdWords

Vi har länge arbetat med att översätta AdWords, både för löpande kampanjer så väl som vid uppstart av verksamheter i nya länder. Vi gör det i tre olika nivåer, beroende på budget och förutsättningar. Den enklaste varianten är ett kostnadseffektivt sätt att komma igång med en stor mängd annonser, en tjänst som är extra populär.

Oavsett nivå innebär ett framgångsrikt översättningsarbete att en nyckelordsanalys görs på de berörda språken. Saknar du kompetens i bolaget eller kontakt med SEO-byrå kan Contentor hjälpa er vidare.

Kontakta oss

Det är A och O för oss att du som kund blir nöjd med det vi levererar och att du vill fortsätta samarbeta med oss. Om du har några frågor om våra översättningstjänster eller vill veta mer i detalj om pris-/kvalitetsnivåer – tveka inte att kontakta oss.

Kom igång snabbt

På den lägsta nivån kan vi snabbt och väldigt kostnadseffektivt hjälpa dig komma igång med annonser på en stor rad språk. Alla de nordiska språken, men även de flesta Europeiska språken, så som tyska, franska, spanska, polska med flera.

Vi har tagit fram våra paket just för att vara anpassat för de behov som vi har mött genom åren i branschen. Välkommen att höra av dig till oss.

Vid beställningar av AdWords-översättningar gäller som alltid våra garantier.

Two businessmen in a meeting.

100% Nöjd-kund

Marknaden efterfrågar unika texter. Därför har vi lagt stort fokus på att säkerställa att texterna inte liknar andra texter på internet. Vi vet också att kunderna vill ha jämn och hög kvalitet på texterna, samt ha så lite manuell administration som möjligt.

Illustration över ett API:s funktion

Integration

Automatisera text och översättningsarbete genom integration. Med vårt API eller våra moduler kan du snabbt och smidigt skicka, hämta och publicera dina webbtexter direkt i din e-handelsplattform eller CMS.

Kontakta oss för offert

180
Agreement icon highlighting USP argument100% Nöjd kund-garanti
Agreement icon highlighting USP argumentInte bara översättning, utan lokalisering
Agreement icon highlighting USP argumentFlexibilitet & Sekretess
Contentor