Engagera med inlägg

Bjud dina kunder på innehåll som är intressant och engagerande. Det är inte bara trevligt, det lockar också fler att handla av dig. Att Google tycker om färskt och uppdaterat innehåll är heller ingen hemlighet. Det finns alltså mer än en god anledning att driva en blogg.

Vem bloggar hos er?

En blogg kan se ut på flera olika sätt. Ofta kallas den inte ens för blogg. Magasin, nyheter, tips och inspiration. Alla är de olika etiketter på en och samma sak. En plats att publicera färskt, relevant och värdefullt innehåll på. Ta tillfället i akt och bjud dina kunder på det där lilla extra. Det där som gör att kunder kommer ihåg din butik och påminner dem om att ni finns.

Att blogga tar tid. Att blogga regelbundet förutsätter dessutom att någon i företaget har som uppgift att förse bloggen med innehåll. Ett enkelt sätt att dra nytta av fördelarna med en regelbundet uppdaterad blogg är att låta någon annan sköta den.

Fyll på innehåll regelbundet

Contentors skribenter har många år av bloggande i bagaget. Våra skribenter vet vilka texter som ger dina kunder något av värde. De vet vad som lockar, engagerar och skapar efterfrågan. Och framför allt, de ser till att det fylls på med innehåll regelbundet. Inte så dumt, eller hur?

Kontakta oss för offert

180
Agreement icon highlighting USP argument100% Nöjd kund-garanti
Agreement icon highlighting USP argumentInte bara översättning, utan lokalisering
Agreement icon highlighting USP argumentFlexibilitet & Sekretess
Contentor