Om Contentor

Sedan vi startade 2007 har textinnehåll för e-handel varit vår vardag och digital handel vår expertis. Men vi vill inte bara skriva och översätta, vi vill även förändra hur våra kunder arbetar med, bearbetar och beställer content och översättningar.

Fram till nu har vi utvecklat en egen översättningsplattform, rekryteringsplattform och egna certifieringssystem. Nu vill vi ta nästa steg och fokusera på hur våra kunder kan automatisera sina interna flöden vid beställning och leverans.

Text är en viktig del av internet och e-handeln och där vill vi helt enkelt vara bäst – som leverantör, partner och nu även som innovatör!

Om jobbet

Anslut till ett bolag där du har stora möjligheter att forma din roll efter erfarenhet, kunskap och intressen.

Tillsammans med kollegorna i utvecklingsteamet kommer du att delta i det fortsatta arbetet med att skapa en översättningsplattform i världsklass med integrationer som skapar stora kundvärden. I teamet tänker, skapar och driver vi inte bara utvecklingsprojekt utan också stora delar av bolagets affärsutveckling.

Idag har vi både mindre och större utvecklingsprojekt som vi driver tillsammans där tekniker skiljer sig från exemplevis Java, PHP och Javascript. Vi kommer under nära framtid också starta upp integrationsprojekt där det är en fördel med vana av C# och .NET. Vill du veta mer om de befintliga lösningarna hos Contentor kan du besöka vår developer web eller läsa mer om Contentor API.

Contentors huvudkontor ligger centralt på Kullagatan i Helsingborg och du kommer att utgå från kontoret men det kan finnas möjlighet att arbeta remote delar av arbetstiden.

Fast anställning med marknadsmässig lön och villkor erbjuds.

Vem är du?

Du har förmodligen tidigare arbetat med utveckling av API eller integration av API i affärssystem eller e-handelslösningar. Kanske har du också ett intresse för text, språk eller e-handel. Du värderar problemlösning före kod och vet att mängden features levererade är en sämre måttstock än faktisk nytta. Du kan arbeta självständigt, målinriktat och kundfokuserat.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så vi hoppas att du är en öppen person som gillar nördiga samtalsämnen mellan varven.

Du har goda kunskaper i tal och skrift när det gäller både svenska och engelska. På kontoret pratar vi till vardags både svenska och engelska men officiellt är vårt interna språk engelska då vi har kunder både inom och utanför Sveriges gränser.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:

  • C# / .NET
  • API utveckling
  • Webbutveckling
  • Java
  • PHP
  • React

Ansök

Ansök via mail till utvecklare@contentor.se. Urval sker löpande.

Inför en eventuell intervju kommer vi att dela ut en mindre uppgift (om 1-2h) som hjälper oss att öppet prata problemlösning, utveckling och erfarenheter.

För frågor om tjänsten, rekryteringsprocessen eller Contentor som företag kontakta hampus@contentor.se

Agreement icon highlighting USP argument100% Nöjd kund-garanti
Agreement icon highlighting USP argumentInte bara översättning, utan lokalisering
Agreement icon highlighting USP argumentFlexibilitet & Sekretess