Om Contentor

När vi skriver att vi kan text överdriver vi inte. Vi kan text.

Sedan vi startade 2007 har text varit vår vardag och digital handel vår expertis. Men vi vill inte bara skriva och översätta, vi vill även förändra hur våra kunder arbetar med, bearbetar och beställer text och översättningar.

Fram till nu har vi utvecklat en egen översättningsplattform, rekryteringsplattform och egna certifieringssystem. Nu vill vi ta nästa steg och fokusera på hur våra kunder kan automatisera sina interna flöden vid beställning och leverans.

Text är en viktig del av internet och e-handeln och där vill vi helt enkelt vara bäst – som leverantör, partner och nu även som innovatör!

Om jobbet

Contentor växer snabbt och vi letar efter nästa medlem till vårt utvecklingsteam. Anslut till ett bolag med högt i tak och med en platt organisation där du har stora möjligheter att påverka och forma både din egen roll och företaget i stort.

Tillsammans med utvecklingsteamet kommer du att delta i det fortsatta arbetet med att skapa en översättningsplattform i världsklass med integrationer som skapar stora kundvärden. Det innebär uppgifter med allt från utveckling av API-funktionalitet mot kund,  till att vidareutveckla våra interna projektledningssystem eller att addera nya möjligheter i vår kundportal. Vi arbetar med ett litet, starkt kärnteam vilket gör att du blir en viktig spelare med stor möjlighet att påverka. Du får själv vara med och utforma delar av tjänsten och dina arbetsuppgifter utifrån intressen, erfarenheter och kunskapsnivå. Idag har vi både mindre och större utvecklingsprojekt som vi driver tillsammans där tekniker skiljer sig från Java, PHP och Javascript. Vill du veta mer om de befintliga lösningarna hos Contentor kan du besöka vår developer web eller läsa mer om Contentor API.

Även om våra kunder alltid står i centrum håller vi hårt i att vi som team trivs på vår arbetsplats!

Vi är helt enkelt ett härligt gäng som sätter stor vikt vid att tillsammans skapa ett företag som vi tror på och vi har ett stort engagemang för våra kunder och arbetsroller. Tillsammans tänker, skapar och driver vi våra utvecklingsprojekt och bolagets affärsutveckling.

Contentors huvudkontor ligger centralt på Kullagatan i Helsingborg och du kommer att utgå från kontoret men det kan finnas möjlighet att arbeta remote delar av arbetstiden.

Fast anställning med marknadsmässig lön och villkor erbjuds.

Vem är du?

Du har förmodligen tidigare arbetat med utveckling av webbapplikationer. Kanske har du också ett intresse för text, språk eller e-handel. Du värderar problemlösning före kod och vet att mängden features levererade är en sämre måttstock än faktisk nytta. Du är orädd när det kommer till att prova främmande tekniker eller att sjösätta nya projekt – för dig är det helt enkelt utvecklande och inspirerande att testa på nya lösningar eller verktyg.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så vi hoppas att du är en öppen och trevlig person som gillar kaffe och nördiga samtalsämnen mellan varven. Du kan också arbeta självständigt, målinriktat och kundfokuserat.

Du har goda kunskaper i tal och skrift när det gäller både svenska och engelska. På kontoret pratar vi till vardags mest svenska men officiellt är vårt interna språk engelska då vi har kunder både inom och utanför Sveriges gränser.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:

  • Webbutveckling
  • Java
  • PHP
  • Laravel
  • React

Vi ser även gärna att du har erfarenhet av eller intresse för:

  • API utveckling
  • C# / .NET
  • C++
  • MySQL
  • Linux server

Ansök

Ansök via mail till utvecklare@contentor.se. Urval sker löpande.

Inför en eventuell intervju kommer vi att dela ut en mindre uppgift som hjälper oss att öppet prata problemlösning, utveckling och erfarenheter.

För frågor om tjänsten, rekryteringsprocessen eller Contentor som företag kontakta hampus@contentor.se

100% Nöjd kund-garanti
Inte bara översättning, utan lokalisering
Flexibilitet & Sekretess