Karriär

Vi på Contentor är alltid på jakt efter fler vassa skribenter och översättare till vårt team. Vill du utveckla ditt professionella skrivande, ha ett roligt och omväxlande arbete och vara del av ett snabbväxande europeiskt team av skribenter? Då kan rollen som skribent vara rätt för dig.

Livet som skribent

Att vara skribent eller översättare handlar mycket om att vara bra på text och språk, men också om att fördjupa sig i olika ämnen. Vi förväntar oss därför att du tycker om att lära dig nya saker. Har du erfarenhet av att jobba med texter i online marketing-syfte är det också meriterande.

För att bli del av Contentors skribentteam har du genomgått vårt skribenttest med gott resultat. Som ny skribent genomgår du även en utvärderingsprocess för att säkerställa att ditt arbete håller rätt kvalitet och att du fungerar i vårt team. Som skribent hos Contentor arbetar du på distans och har tydliga deadlines.

Kontinuerlig feedback

Vi ser till att du får skriva olika typer av texter och blir utmanad i ditt skrivande. Som skribent eller översättare kan du förvänta dig kontinuerlig feedback på dina texter. Vi arbetar till exempel endast med personer som översätter till sitt modersmål.

Alla texter gås igenom av korrekturläsare för att garantera att de håller rätt kvalitetsnivå. Som Contentorskribent kan du också se fram emot att vara uppdaterad på de senaste riktlinjerna för SEO-innehåll och webbanpassade texter.

Är du bra på mer än ett språk?

Vill du arbeta som översättare hos oss ska du skicka ett mejl till applications.translator@contentor.se samt, i rubriken, ange vilket språk du ämnar arbeta med. Vi arbetar dock endast med personer som översätter till sitt modersmål, varför det krävs att du är född eller uppvuxen i det land där språket är aktuellt.

Är du kreativ och brinner för välskrivet innehåll?

Om du vill arbeta som skribent och med att skriva texter, ska du skicka din ansökan till applications.writer@contentor.se. Vi vill att du går igenom en kunskapsprocess, som en del i anställningsvillkoren. OBS! Detta test är på engelska, och en stor del av vår interna dialog sker på engelska, så att behärska engelska i skrift är en förutsättning för att arbeta hos oss.

Kontakta oss för prisförslag och offert

100% Nöjd kund-garanti
Inte bara översättning, utan lokalisering
Flexibilitet & Sekretess