Kundcase: Wakakuu

“Vi behövde någon som inte enbart prickade in de rätta branschorden vid översättning utan också hade bra tekniska lösningar.”
– Fredrik Säfsten, CTO Wakakuu

Om uppdraget

Wakakuu ville satsa mer på befintliga marknader genom att öka den lokala närvaron. Ett steg på vägen var att översätta allt på sajten samt de kontinuerliga produkttexterna så snabbt och smidigt som möjligt. Då kontaktade de Contentor. Fredrik Säfsten, CTO på Wakakuu berättar:

“Vi behövde någon som inte enbart prickade in de rätta branschorden vid översättning utan också hade bra tekniska lösningar, eftersom enbart manuella beställningar skulle bli för tungrott för oss. Flera rekommenderade oss att kontakta Contentor.”

Han fortsätter:

“Vi har haft en workshop med Contentor och pratat om våra behov och möjligheter. Ambitionen är att sy ihop ett ännu mer effektivt system tillsammans. Vi har inte kommit i mål ännu men gör det säkert längre fram.”

Kund: Wakakuu

Wakakuu erbjuder en unik kombination av personligt utvalda kläder och accessoarer med hög modegrad och kvalitet. Försäljningen sker på nätet och i kombinerat showroom/butik. Företaget startade 2011 och har gjort sig ett namn inom modebranschen på den nordiska marknaden genom att handplocka varje vara.

Wakakuu Contentor
Wakakuu väljer noggrant ut vilka plagg de säljer.

Nyfiken på hur Wakakuu tänker kring sitt koncept? I Magasinet berättar de mer.

Agreement icon highlighting USP argument100% Nöjd kund-garanti
Agreement icon highlighting USP argumentInte bara översättning, utan lokalisering
Agreement icon highlighting USP argumentFlexibilitet & Sekretess
Contentor