Kundcase: Tailorstore

“Contentor har förstått nyckelorden som vi jobbar med och ser till att det alltid är samma uppsättning som återkommer.” – Tobias Lindblom, Tailorstore.se

Om uppdraget

Contentor sköter den löpande översättningen av Tailor Stores sajtuppdateringar och nyhetsbrev på norska, polska och holländska. Och Tobias Lindblom, Marketing Director på Tailor Store, ser flera fördelar med upplägget – bland annat vad gäller SEO:

“SEO-arbetet får en kontinuitet. Contentor har förstått nyckelorden som vi jobbar med och ser till att det alltid är samma uppsättning som återkommer.”

Tailor Store har även anlitat Contentor för enstaka uppdrag, till exempel för kvalitetsgranskningar av den polska och den holländska sajten.

“Vi översatte den polska sajten själva till en början, men vi kom inte riktigt i hamn med det. Så vi tog in Contentor, som fick skriva om och göra det sista”, exemplifierar Tobias Lindblom.

Kund: Tailor Store

Tailor Store säljer välklätt mode, skräddarsytt efter varje kund och med fokus på hållbarhet. Målet är att förändra världen; skjorta för skjorta, kostym för kostym.

Tailor Store är kund hos Contentor.
Tailor Store väljer Contentor för översättningar.

I vår blogg berättar Tailor Stores VD, Jan Höjman, hur man skräddarsyr kläder till kunder utan att träffa dem fysiskt.

Agreement icon highlighting USP argument100% Nöjd kund-garanti
Agreement icon highlighting USP argumentInte bara översättning, utan lokalisering
Agreement icon highlighting USP argumentFlexibilitet & Sekretess
Contentor