Kundcase: Räckesbutiken

“Vi är extremt nöjda med Contentor. Upplägget är smidigt och flexibelt. Det finns inga dåliga saker överhuvudtaget.” – Andreas Wedberg, Räckesbutiken

Om uppdraget

Contentor har det löpande ansvaret för Räckesbutikens finska hemsida. Det innebär mindre uppdateringar och tillägg av text allt eftersom nya funktioner läggs till. Och just småskaligheten är något som Andreas Wedberg, VD och medgrundare av Räckesbutiken, uppskattar:

“Traditionella översättningsbyråer vill jobba med stora textmängder. Med Contentor kan vi skicka in några meningar och få en bra översättning tillbaka när vi behöver det.”

Även kvaliteten och textens anpassning till den finska marknaden är enligt Andreas Wedberg viktig för Räckesbutiken. Han förklarar:

“Om det skulle dyka upp något engelskt ord skapar det en osäkerhet hos våra kunder kring vilken service som finns tillgänglig. Därför är snabbfix och tillfälliga lösningar inget för oss: vi måste ha texter som bygger trovärdighet och kompetens. Och det får vi från Contentor.”

Kund: Räckesbutiken

Räckesbutiken erbjuder skräddarsydda räckesprodukter i glas, aluminium och rostfritt. Med en enkel design- och beställningsprocess ser de till att du får stilmässiga räcken anpassade till just ditt hem.

Andreas Wedberg, Räckesbutiken.
Agreement icon highlighting USP argument100% Nöjd kund-garanti
Agreement icon highlighting USP argumentInte bara översättning, utan lokalisering
Agreement icon highlighting USP argumentFlexibilitet & Sekretess
Contentor