Kundcase: Nordic Choice Hotels

“Vi var ute efter en partner som var snabb, lyhörd och positiv och allt detta möttes vi av hos Contentor. De har en fantastisk fixar-mentalitet och är alltid snabba och pålitliga.” – Eva Lindewall, Nordic Choice Hotels

Om uppdraget

Nordic Choice Hotels anlitade Contentor i sin digitala expansionsfas under 2015 då två nya språkversioner av sajten lanserades. Eva Lindewall, digital content producer, menar att en bra översatt text tar hänsyn till de lokala skillnaderna i tonalitet och kultur:

“Innehållet måste vara anpassat för mottagaren. Det är viktigt att behålla det fokuset och våga stå upp för det” poängterar hon.

Nordic Choice Hotels samarbete med Contentor har fungerat mycket bra enligt henne:

“Vi är väldigt glada över att ha valt Contentor som samarbetspartner för våra översättningar. Att de förutom att översätta texter dessutom kan förse oss med lokaliserad SEO är ytterligare en fördel” avslutar hon.

Läs mer i Magasinet om Nordic Choice Hotels, deras expansion och hur de arbetar med lokal anpassning.

Kund: Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels erbjuder unika hotell och hotellkedjor i Norden och Baltikum. Oavsett om du är ute efter urbant och trendigt eller lyxigt och klassiskt, eller den bästa konferenslokalen, kan de erbjuda ett hotell som uppfyller dina önskemål.

Eva Lindewall är digital content producer på Nordic Choice Hotels. Contentor har översatt och lokalanpassat hotellkedjans texter när de expanderade digitalt.

Agreement icon highlighting USP argument100% Nöjd kund-garanti
Agreement icon highlighting USP argumentInte bara översättning, utan lokalisering
Agreement icon highlighting USP argumentFlexibilitet & Sekretess
Contentor